SAĞ BEKE ADAY JOAO AURELİO


Yayınlanma 15 Ekim 2017, Pazar 10:24:59
Güncelleme 15 Ekim 2017, Pazar 10:24:59
BursaspordaBugün

Devre arasında savunmadaki alternatifleri çoğaltmak isteyen Bursaspor'un listesi genişliyor... Bursaspor scouting ekibinin radarına giren 29 yaşındaki oyuncunun Guimaraes'le sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Teknik Direktör Paul Le Guen'de tecrübeli futbolcuyu araştırıyor.

Devre arasında eksik bölgelere takviye yapmayı planlayan Bursaspor önceliği savunmanın sağına veriyor. Barış Yardımcı'nın yanına forma rekabetini arttıracak bir isim almaya kararlı olan yeşil beyazlılar bu konuda araştırmalarını sürdürerken, son olarak listeye Guimaraes forması giyen Joao Aurelio'nun girdiği öğrenildi. 29 yaşındaki Portekizli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 


HOCA DA ARAŞTIRIYOR


Bursaspor scouting ekibini tarafından takip edilen tecrübeli futbolcunun şuan devam eden Portekiz Liginde 5 karşılaşmada forma giydi. Piyasa değeri 1 milyon 750 bin Euro olarak gözüken Joao Aurelio kariyerinde uzun dönem Nacional'da görev yaptı. Teknik Direktör Paul Le Guen'in de araştırmalar yaptığı deneyimli krampona bir dönem Kayserispor da talip olmuştu.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
507 BİLET SATILDI!
Yayınlanma 15 Ekim 2017, Pazar 10:24:59
BursaspordaBugün