RONALDO VE BALE BURSA'YA GELİYOR


Yayınlanma 14 Mart 2015, Cumartesi 10:16:50
Güncelleme 14 Mart 2015, Cumartesi 10:16:50
BursaspordaBugün

Başkan Altepe, Bursa'nın yeni stadyumunun açılışına gelmeye sıcak bakan Real Madrid'in bir an önce ön protokol yapmak için haber yolladığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mimarisi ve yapı tekniği bakımından örnek projeler arasında gösterilen yeni stadyum için çalışmaların hızla sürdüğünü söylerken, açılışa da büyük ihtimalle Real Madrid'in geleceğini açıkladı. Altepe, 'Her geçen gün stat inşaatımız daha da iyiye gidiyor. Havaların ısınmasıyla buradaki tansiyon da yükselecek. Yoğun, hummalı bir çalışmayla inşallah bu yaz stadımız tamamen bitmiş olacak' dedi. Stadın en önemli özelliklerinden biri olan çatının da gelecek ay tamamlanmasının planlandığını aktaran Altepe, timsah figürlü bu bölümde yeşil membranların montajı için en az 12 derecelik hava sıcaklığında çalışılabildiğini anlattı.

GİRİŞİMLERDE BULUNDUK

Altepe, koltuk montajının ise 10 gün sonda daha ortaya çıkacağını belirtti. Başkan Altepe, açılış maçı için Real Madrid veya Barcelona'dan birini Bursa'ya getirmek için girişimlerde bulunduklarını belirterek 'Şu an pek problem gözükmüyor. Onlardan biriyle inşallah açılışımızı yapacağız ancak Real Madrid daha yakın. Onlar da 'Bir an önce ön protokol yapalım' diye acele ediyor ama bunlar büyük organizasyon, büyük bedelleri var. Hem Bursalıların hem de benim gönlümüzden geçen, Real Madrid' diye konuştu.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FEHMİZAT KALPLERDE
Yayınlanma 14 Mart 2015, Cumartesi 10:16:50
BursaspordaBugün