REKORLAR GELMİŞ NEYİME!


Yayınlanma 13 Kasım 2018, Salı 04:30:06
Güncelleme 13 Kasım 2018, Salı 04:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor, Kasımpaşa'ya şut sayısı, topla oynama, ikili mücadele kazanma, hava topu kazanma, pas isabeti noktalarında üstünlük kurdu fakat skor tabelası mağlubiyeti yazdı.

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında evinde Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan Bursaspor, bu karşılaşmada birçok ilke imza attı. Yeşil beyazlılar kendi adına sezonun şut, topla oynama, pas isabeti gibi noktalarda sezon rekoru kırmasına karşın rakibine evinde 2-1 yenildi.Bu sezon sahasında ilk kez mağlubiyet yüzü gören Bursaspor, maç boyunca kaleye 24 şut gönderirken, sezonun en fazla şut attığı karşılaşmayı çıkardı. 

39 ORTA YAPTIK

Ancak bu şutların yalnızca 4'ünde isabet sağlayabilen yeşil beyazlılar, golü de duran toptan buldu. Bunun yanı sıra yüzde 61'lik topla oynama oranıyla oyun hakimiyetini elinde tutan Bursaspor, ikili mücadelelerde ise yüzde 54'lük kazanma oranıyla dikkat çekti.

Hava topu hakimiyetinde de yüzde 56'lık bir başarı sağlayan Timsah, ayrıca yüzde 81'lik oranda pas isabeti gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra 17 kez orta yapan rakibine karşı 39 kez orta yapan Timsah, yine bu sezon en fazla kanatları kullandığı maçı da çıkardı.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ESKİŞEHİR İPTAL YENİ RAKİP BALIKESİRSPOR
Yayınlanma 13 Kasım 2018, Salı 04:30:06
BursaspordaBugün