REKLAMLARDAN PAY İSTİYORUZ


Yayınlanma 21 Nisan 2017, Cuma 04:30:03
Güncelleme 21 Nisan 2017, Cuma 04:30:03
BursaspordaBugün

2. Başkan Ali Ademloğlu, 'Bursa'daki büyük firmalardan bağış değil, sadece reklamlarından katkı bekliyoruz. Bunun içinde BTSO'nun desteği şart' dedi.

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, ekonomik anlamda Bursa firmalarından ciddi destek beklediklerini söyledi.

Kimseden bağış beklemediklerini ifade eden Ademoğlu, 'Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı büyük kuruluşların ciddi reklam bütçeleri var. Biz bu bütçeden pay istiyoruz. Bursaspor bu kentin ön yüzü. Bursaspor'dan büyük reklam yüzü olabilir mi? BTSO Başkanı İbrahim Burkay'dan bu anlamda destek bekliyoruz. Bursa'da bulunan 10 büyük firma reklam gelirlerinden stadyumun isim hakkı için için yıllık 3 milyon Euro verse 10 yılda 30 milyon Euro yapar. Buda Bursaspor'un daha büyük hedeflere yelken açmasına sebep olur' dedi.

15 milyon TL yapıyor

Bursaspor'da işlerin yoluna girmeye başladığını ifade eden Ademoğlu, 'Bursaspor'da her zaman bir bahar havası var. Bizler Başkanımız Ali Ay ile birlikte görev geldiğimizde huzur ortamı yaratmaya geldik. Ancak elde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşadık. Bursaspor hedefi olan bir kulüp. Bugün bakıyorsunuz 650 bin TL'ye aldığımız bir benzinlik Büyükşehir Belediye Başkanımız Receap Altepe'nin de desteğiyle 15 milyon TL yapıyor. Hatta Sayın Altepe, bize benzinlik için arsa bulmamız yönünde sürekli talimat veriyor. Ekonomiyi Başkanımız Ali Ay ve Fatih Pulat kardeşim düzeltmeye çalışıyorlar. İyi bir Bursaspor olsun diye elimizden geleni yapıyoruz' diye konuştu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İSMAİL BUZCULAR VEFAT ETTİ
Yayınlanma 21 Nisan 2017, Cuma 04:30:03
BursaspordaBugün