RAKİPLERİN DEĞİL BİZİM KAZANMAMIZ ÖNEMLİ


Yayınlanma 17 Nisan 2019, Çarşamba 04:30:06
Güncelleme 17 Nisan 2019, Çarşamba 04:30:06
BursaspordaBugün

Mesut Bakkal, zorlu bir 6 haftanın kendilerini beklediğini ancak oldukça umutlu olduğunu söyledi.

Bir haftalık süreçten oldukça memnun odluğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, 'Baraj 38'leri bulacak gibi düşünüyorum ama bunlara çok takılmıyorum. Kasımpaşa maçıyla beraber çıkışa geçeceğimize inanıyorum' dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kasımpaşaspor deplasmanında takımına güvendiğini söyledi. Trabzonspor maçındaki istekli oyundan memnun olduğunu dile getiren Bakkal, 'İstekli oyunumuzun üzerine koyarak gitmemiz gerekiyor. Bunun skora yansıyacağını düşünüyorum. Geleli bir hafta oldu ama uzun süredir çalışıyormuş gibiyim. Verdiğim bütün şeylere tepki alıyorum. Karşılıklı bir saygı ve yapma isteği var. Özellikle bu maçta kulübenin istekli olması beni inanılmaz derecede mutlu etti' dedi. 

İÇERİDE KAZANMALIYIZ

Rakiplerin durumundan çok kendilerine baktıklarını kaydeden Mesut Hoca, 'Ben kazanayım da kim kazanırsa kazansın. Bizim kazanmamız önemli. Diğer takımlar beni ilgilendirmez. Bizim yapmamız gereken, içeride oynayacağımız maçları kazanmak. Dünkü Erzurum-Akhisar karşılaşmasını izledi.

Onlar kaybedecek, biz kazanacağız. Baraj 38'leri geçecek gibi düşünüyorum. Ama 34'te de kalabilir. Bunlara çok takılmıyorum. Bizim Akhisar, Göztepe ve Erzurumspor maçlarımız çok önemli. Alacağımız sonuçlar bizim kaderimizi belirler' diye konuştu.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Zorlu bir periyoda girdiklerini de ifade eden tecrübeli teknik adam, şunslrı söyledi: 'Kasımpaşa ligin en iyi hücum oynayan takımlarından biri. Biz de özellikle üst sıraları kovalayan Trabzon'a karşı ilk devre üstündük. Bunu orada da yapabiliriz, yapmamız gerekiyor. Bir haftalık süreçte memnunum. Taraftara teşekkür ediyorum, çağrıda bulunduk geldiler, destek verdiler. Bu dönemde herkes üstüne düşeni yapıyor. İnşallah hep beraber bunu da sonuca yansıtırız diye düşünüyorum.' 

****

Popov'a dikkat etmeliyiz

Mesut Bakkal, Kasımpaşaspor karşılaşmasına da final olarak baktıklarını ifade ederek, 'Kasımpaşa'da Popov var, onu iyi kapatmamız gerekiyor. Her maçta aynı kadro oynayacağız diye bir durum yok ama şablonu da çok bozmama taraftarıyım. Maçına göre değerlendirme, maçına göre taktik. Gençlerimiz çok iyi herkes oynayacak düzeyde. Takım olarak biraz daha öne gitmemiz gerekiyor. Öne gitmek kaliteyle ilgili değil de biraz yürek işidir. Bu yönde çalışmalar yapıyoruz' diye konuştu.

***

Gol atsın malzemeciyi  bile oynatırım

Mesut Hoca, 'Şu anda kimin oynadığı değil de oynayanın ne yaptığı önemli' dedi. 

Futbolcu grubundan en iyilerini kullanmak ve bir an önce sonuç almak zorunda olduklarını söyleyen Mesut Bakkal, 'Geldiğim gün de espri yaptım; malzemecinin gol atacağını bilsem oynatırım. Şu anda kimin oynadığı değil de oynayanın ne yaptığı önemli. Takım bütünlüğünü, camia bütünlüğünü ve şehir coşkusunu yakalayan takımlar daha önde gidiyorlar. İnanın sahadaki oyundan bu daha önemli' dedi.

Üstesinden geleceğiz

Enerjilerinin üst seviyede olduğunu belirten Bakkal, 'Bunun devam etmesi en büyük isteğim. Biz şampiyon bir takımız ve daha fazlasını istiyoruz. Geldiğimiz noktada hem stres hem çocukların psikolojisi hem de galip gelememe gibi bir durum var. Bunların üstünden hep birlikte omuz omuza gelebiliriz. Ben inanıyorum, oyuncularımız da inanıyor' diye konuştu. 

Tekerliği bir döndürsek

Tecrübeli teknik adam, 'Şu anda bir stres var ve futbolcuların psikolojik anlamda sıkıntıları var. Galip gelememek bunu tetikliyor' dedi. 

Mesut Bakkal, 'Süper Lig'de oynayan oyuncu kendisini kanıtlamıştır. Takım birlikteliğini ve şehir coşkusunu yakalayanlar her zaman önde gidiyorlar. O enerjiyi yakaladığınız zaman öne geçersiniz. Bu da bizde var. Taraftarımız bunu yaratıyor. Bunun devam etmesi en büyük isteğim. Biz şampiyon bir takımız ve çok daha fazlasını istiyoruz. Şu anda bir stres var ve futbolcuların psikolojik anlamda sıkıntıları var. Galip gelememek bunu tetikliyor. Bu futbolcular gerekeni yapacak. Tekerliği döndürürsek gerisi gelecek' dedi. 

 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KASIMPAŞA MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Yayınlanma 17 Nisan 2019, Çarşamba 04:30:06
BursaspordaBugün