POTANIN TİMSAHLARI'NDAN RUMELİ MUTFAĞI'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ


Yayınlanma 03 Mayıs 2016, Salı 16:27:44
Güncelleme 03 Mayıs 2016, Salı 16:27:44
BursaspordaBugün

Bu sezon Bursaspor basketbol takımının catering sponsorluğunu yapan Rumeli Mutfağı firmasına Baş Antrenör Şemsettin Baş, sporcular Kadir Çipa, Mehmet Ali Yatağan ve Basketbol Reklam Pazarlama Sorumlusu Nedim Hızlıateş ziyarette bulundu.

Çalı'da  bulunan üretim merkezinde heyeti işyeri sahibi Cemil Güler karşıladı. Birlikte üretim yapılan tesisi gezen heyet daha sonra Rumeli Mutfağı'nın yemeklerinin tadına baktılar.

Baş Antrenör Şemsettin Baş yaptığı açıklamada, " Sezon başından bu yana bizlere vermiş olduğunuz destekler için çok teşekkür ederiz. Diğer firmalardan da basketbol takımımıza destekleri bekliyoruz. Çünkü basketbol yükselen bir spor dalı. Biz de sezon sonunda Sakarya'da şampiyon olarak sizlerin bizlere vermiş olduğunuz desteği taçlandırmak istiyoruz. Sizlere bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Rumeli Mutfağı firmasının sahibi Cemil Güler ise Bursaspor basketbol takımının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Güler, "Bursa'ya ve Bursaspor'a katkı sağlayabilmek aslında ekstra bir şey. Sizin başarınız önemli. Bizim yaptığımız devede kulak. Biz her maça gittiğimiz biz salondan gururla ayrıldık. İnşallah daha iyi şartlarda daha iyi imkanlarda biz de katkı sağlarız. İnşallah ileride Euroleague'te de sizleri görürüz" dedi.  

Ziyaretin ardından heyet basketbol takımının imzalamış olduğu hatıra formasını Rumeli Mutfağı firmasının sahibi Cemil Güler'e takdim ettiler.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
LEİCESTER MUCİZESİ BİZE YABANCI DEĞİL
Yayınlanma 03 Mayıs 2016, Salı 16:27:44
BursaspordaBugün