POTANIN TİMSAHLARI'NDAN MESAJ VAR


Yayınlanma 29 Eylül 2016, Perşembe 07:00:00
Güncelleme 29 Eylül 2016, Perşembe 07:00:00
BursaspordaBugün

Yeni sezonda savaşan, mücadeleden geri adım atmayan bir takım olarak taraftarın karşısına çıkacaklarını belirten Başantrenör Şemsettin Baş, “6. oyuncumuzu her zaman yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor Durmazlar'da dün poster çekimi gerçekleştirildi. Barış Spor Salonu'nda düzenlenen medya gününde objektiflere renkli görüntüler yansırken, Başantrenör Şemsettin Baş, 2 Ekim Pazar günü Bursa Atatürk Spor Salonu'nda Bandırma Kırmızı'yla oynanacak ilk lig maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Baş, henüz istedikleri seviyede olmadıklarını ancak Yeşil Beyazlı taraftarların savaşan, mücadeleden geri adım atmayan bir takım izleyeceğini söyledi. 

LİG ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

Federasyon Kupası'yla ligin havasının çok farklı olduğunu vurgulayan Şemsettin Baş, “Antalya'da istediğimiz sonucu aldık ama hâlâ hedeflediğimiz oyun seviyesinde değiliz. Müdafaa ve hücum anlamında eksiklerimiz var. Dönem dönem çok iyi oynuyoruz, dönem dönem düşüş yaşıyoruz. Seviyemizi belirlememiz ve eksiklerimizi görmemiz açısından önemli bir turnuvaydı. Burada gördük ki bütün lig çok zorlu geçecek. İlk düdükten son düdüğe kadar konsantre bir şekilde mücadele etmeniz gerekiyor” şeklinde konuştu. 

HATALARI CEZALANDIRACAĞIZ

Lige en iyi şekilde başlamayı arzuladıklarını kaydeden deneyimli çalıştırıcı, “Kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Biz taraftarımızla oynayamaya alışkın bir takımız. İnşallah taraftarımızı 6. oyuncu olarak her zaman yanımızda hissederiz. İlk haftadaki rakibimiz Bandırma Kırmızı çok genç bir takım. Önde de olsalar geride de olsalar aynı seviyede oynuyorlar. Çok agresifler ve çok koşuyorlar. Ama hata yapmaya çok müsaitler. İyi konsantre olup, maç boyunca hataları cezalandırarak kazanmak istiyoruz” dedi. 

Birbirimiz için savaşacağız

Bursaspor Basketbol Takımı Kaptanı Salih Uğraşan, bu sezon Yeşil Beyazlı taraftarlara her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu söyledi. Sezon başından bu yana yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten deneyimli oyuncu şu ifadeleri kullandı; “Ligde zor bir fikstür bizi bekliyor. Federasyon Kupası'nda gördük ki her maçımız çekişmeli geçecek. Taraftarımıza bu sene her seneden daha fazla ihtiyacımız olacak. Dolu tribünler bizi olumlu yönde bir adım daha yukarı çıkarıyor. Pazar günü taraftarımızdan salonu doldurmalarını bekliyoruz. Yeni sezon coşkusunu onlarla beraber yaşamak istiyoruz. Gerek yabancı oyuncular olsun, gerek yerli oyuncular adaptasyon sürecini çabuk bir şekilde atlattı. Saha dışındaki arkadaşlığımızı dostluğumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. İnşallah bunu da başarıp, sonuna kadar birbiri için mücadele eden forması için takımı için savaşan bir ekip olacağız.”





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AZİZ BEHİCH SORULARI YANITLADI
Yayınlanma 29 Eylül 2016, Perşembe 07:00:00
BursaspordaBugün