POTANIN TİMSAHLARINDAN GALİBİYET AÇIKAMASI


Yayınlanma 25 Ocak 2015, Pazar 21:24:57
Güncelleme 25 Ocak 2015, Pazar 21:24:57
BursaspordaBugün

Deplasmanda 76-69’luk skorla kazanılan Bandırma Kırmızı maçının ardından yönetim kurulu üyesi Sezer Sezgin, Baş Antrenör Şemsettin Baş ve Gökhan Keser galibiyeti değerlendirdiler.

Sezer Sezgin; “ Beklenilenin üzerinde performans gösteriyoruz”

Karşılaşmayı Bandırma Kara Ali Acar Salonu’nda takip eden Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Sezer Sezgin maçın ardından yaptığı açıklamada “Bursa basketbolunda bazı şeylerin değişmeye başladığı açıkça görülüyor”  dedi.

Sezgin şu açıklamayı yaptı;  "Basketbol takımımız beklenenin üzerinde bir performans gösteriyor. İkinci lige adım adım ilerliyoruz. Bursa basketbolunda bazı şeyler değişecek. Bunu çok açık şekilde görebiliyoruz. Sanıyorum hem içeride hem dışarıda seyirci rekoru kırıyoruz. Taraftarımız muhteşem. İtici güç oluyorlar. Herşey çok güzel gidiyor. İnşallah böyle devam eder.” 

Şemsettin Baş, “ Savaşınca maç bir yerde geliyor”

Baş Antrenör Şemsettin Baş, Bandırma Kırmızı galibiyetini maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirdi.

Mücadele edince maçın bir şekilde Bursaspor’a döneceğini bildiklerini belirten Baş, Bursaspor’u artık her rakibin çok ciddiye alığını söyledi.

Baş, basın toplantısında şu açıklamaları yaptı; “Sezon başında söylediğim bir şey vardı. Kötü oynayabiliriz ama mücadele etmeden maçı tamamlamak istemiyoruz. Mücadele edince, savaşınca maç bir yerde size geliyor. İlk devre çok kötü hücum ettik. Çok basit sayılar yedik. İkinci devre bunları telafi ettik. İnatçılığımızı sürdürdük. Maçın bize geleceğini biliyorduk. Hücumda da yüzdeli oynayınca maç bize geldi. Bursaspor’u şimdi herkes çok daha ciddiye alıyor. Seyircimiz bizi olduğu kadar rakiplerimizi de herhalde motive ediyor. Çünkü Bandırma Kırmızı bize oynadığı gibi rakiplere karşı oynamıyor. Bandırma Kırmızı evinde oynadığı son maçta MelikgaziBelediyespor’u 3 sayı farkla zor yenmişti. Seyircimizle burada çok daha istekli ve arzulu oynadık. Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Şimdi önümüzde çok zorlu Tofaş Gelişim maçı var. İnşallah bundan sonra böyle devam ederiz” dedi.

Gökhan Keser: “ Pes etmedik”

Yetenekli basketbolcu Gökhan Keser ise maç içinde pes etmeyerek geriden gelerek maçı kazandıklarını belirtti. Keser şu açıklamayı yaptı;  “Ligin ilk yarısında çok şansız mağlubiyetler almıştık. Takıma sonradan geldim. Takım olmaya başladık. Kaybetmeye tahammülüz yok. Çünkü bu lüksümüzü ilk devre kullandık. Maça kötü başladık. İkinci devre kendi aramızda konuştuk. Bırakmadık, pes etmedik. Bundan sonra inşallah maç kaybetmeyeceğiz. Taraftarlarımız sağolsun bizi yine yalnız bırakmadı. Onları mutlu ettiğimiz için ayrıca mutluyuz” dedi. 





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BANDIRMA KIRMIZI 69-76 BURSASPOR
Yayınlanma 25 Ocak 2015, Pazar 21:24:57
BursaspordaBugün