POTANIN TİMSAHLARI SÜPER LİG'E HAZIR!


Yayınlanma 07 Nisan 2018, Cumartesi 08:30:09
Güncelleme 07 Nisan 2018, Cumartesi 08:30:09
BursaspordaBugün

Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, camia olarak Süper Lig'e yakışacaklarını söylerken Bursaspor Basketbol Takımı İdari Menajeri Nedim Yücel play-off yolunda taraftarlardan destek beklediklerini belirtti.

"TARAFTAR MUHTEŞEM"

AS Tv ekranlarında yayınlanan Spor Özel programı bu hafta, şimdiden Süper Lig'e göz kırpan ve Bursaspor Basketbol Takımı'nın şu anki başarısından büyük pay sahibi olan Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin ve Bursaspor Basketbol Takımı İdari Menajeri Nedim Yücel'i konuk etti. Süper Lig'e çok yakışacaklarını belirten ve bu yolda başarıya ulaşacaklarına inandığı söyleyen Sezer Sezgin, "Her şey güzel gidiyor. Play-off serisinde saha avantajı almak için ligi 2. bitirmek istiyoruz. Taraftarımız her zaman yanımızda. Bu sene camia olarak ve taraftar olarak daha çok bilinçlendik. Şemsettin Baş'a verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyorum. Bu sezon 4 senelik emeğimizin karşılığını ligde çıkarak alacağız. Biz Süper Lig'e hazırız. Sadece tesis konusunda sıkıntılarımız var" dedi.

"İDDİALI BİR TAKIMIZ"

Bursaspor Durmazlar İdari Menajeri Nedim Yücel ise zor bir ligde mücadele ettiklerini ve her maçın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Yücel, Şu anki duruma gelmek için sezon içinde önemli kararlar verdik. İyi bir ekip çalışması var. Ligde iddialı takımların başında geliyoruz. İnşallah sezon sonu bir üst ligde olacağız. Bu ligde her maç çok önemli. Kolay rakip yok. Ligi 2. basamakta bitirmek çok önemli çünkü play-off sonuna kadar saha avantajına sahip oluyorsunuz. Süper Lig'e çıkacak güçteyiz. Bu sene Süper Lig'in kapısını açacağız ve orada kalıcı olacağız. Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu ile de zaman zaman görüşüyorum. O da Bursaspor'un Süper Lig'e yakışacağını düşünüyor. Süper Lig'e çıkarsak takımımızı tamamen koruyup sadece 3-4 yabancı oyuncuyla takviye etme gibi planımız var" diye konuştu.

Aman dikkat

Kalan maçlar öncesi ceza sınırında olduklarını hatırlatan ve taraftarlardan destek isteyen Sezer Sezgin, "Bir uyarı anonsu daha alırsak seyircisiz maç oynayacağız. Taraftarımızdan rica ediyorum Süper Lig yolunda daha dikkatli olsunlar. Çünkü biz onlarla daha güçlüyüz. Onlar yanımızda olursa bizim karşımızda hiçbir takım duramaz ve hedeflerimize ulaşırız" dedi.

Takımın maliyeti 6 milyon

Takımın mali durumu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Sezer Sezgin, "Durmazlar sponsorluğundan 1 milyon lira gelir elde ediyoruz. İddia gelirlerimiz de 1 milyon lira civarı. 500 bin lira diğer reklam gelirlerimiz. Ancak takımımızın toplam gideri vergiler ile sigortalar dahil 6 milyon lira civarında. Geriye kalan fark Bursaspor Kulübü tarafından karşılanıyor. Bizim hedefimiz Bursaspor Basketbol Şubesi'nin kendine yeten bir bütçesinin olmasını sağlamak" şeklinde konuştu


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
UĞURLU GÜN!
Yayınlanma 07 Nisan 2018, Cumartesi 08:30:09
BursaspordaBugün