POTANIN TİMSAHLARI KAHVALTIDA BULUŞTU


Yayınlanma 30 Nisan 2016, Cumartesi 15:56:20
Güncelleme 30 Nisan 2016, Cumartesi 15:56:20
BursaspordaBugün

Potanın Timsahları, önümüzdeki hafta başlayacak olan dörtlü finaller öncesinde Kültürpark’ta bulunan Ender Çay Bahçesi’nde aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Ender Çay Bahçesi’nde zorlu maçlar öncesinde birlik beraberlik yemeğinde bir araya gelen Potanın Timsahları’nda hedef Isparta ve Sakarya’da oynanacak olan maçların ardından şampiyonluk kupasını kaldırabilmek. 

ŞEMŞETTİN BAŞ: “ KUPAYI BURSA’YA GETİRMEYİ ÇOK İSTİYORUZ”

Şampiyonluk yolunda son düzlüğe geldiklerini belirten Şemsettin Baş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Dörtlü final öncesinde böyle güzel bir kahvaltıda buluşmak inşallah şampiyonluktan olduktan sonra da buraya geliriz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Son 15 günümüz kaldı. İlk ayağımız Isparta daha sonra Sakarya’da çift devreli final-four oynayacağız. İnşallah büyük Bursaspor camiasına kupayı getirip taraftarımızı sevindiririz. Taraftarımız bizleri bu sezon hem içeride hem de dışarıda çok güzel desteklediler. Zorlu maçlarımızda da bizleri yalnız bırakmayacaklarına eminiz. Onlarla birlikte şampiyon olmak istiyoruz” Ender kardeşimiz çok güzel bir jest yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz

SERHAN KAVUT: “ SEZON BOYUNCA HEDEFİMİZ BELLİYDİ”

Serhan Kavut ise yaptığı açıklamada tüm sezon boyunca şampiyonluk için çalıştıklarını ve artık son aşamaya geldiklerini vurguladı.

Serhan, Ender Çay Bahçesi sahibi Ender Toprak’a kendilerine vermiş oldukları kahvaltı nedeniyle teşekkürlerini ilettiği konuşmasında; “  Final Four öncesinde Ender ağabeyimiz bizi ağırladı. İnşallah şampiyonluğun ardından kendisini bir kez daha ziyaret ederiz. Hazırlıklarımız son aşamada. Sene boyunca şampiyonluk  için çalıştık. Önce Isparta’da ardından da Sakarya’da zorlu maçlar oynayacağız. Taraftarlarımız bizleri bu sezon çok iyi desteklediler. Isparta ve Sakarya’ya da bekliyoruz” dedi.  

ENDER TOPRAK: “ KUPAYI BEKLİYORUZ”

Ender Çay Bahçesi sahibi Ender Toprak ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle Bursasporluların önemli bir simgesi olan basketbol takımımızı ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu kelimeler ile anlatamayız. İnşallah bu basamakları da birer birer geçip, Bursa’mıza kupayı getirecekler” dedi.

MEHMET ALİ YATAĞAN 23.YAŞINDA

Kahvaltıda genç oyun kurucu Mehmet Ali Yatağan’ın 23.yaş günü de kutlandı. Sürpriz doğum günü kutlamasında pastasının mumlarını üfleyen Mehmet Ali Yatağan’ı teknik heyet ve sporcular tebrik etti.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
NİSAN AYINDA 4 PUAN
Yayınlanma 30 Nisan 2016, Cumartesi 15:56:20
BursaspordaBugün