POTANIN TİMSAHLARI İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTİRDİ!


Yayınlanma 10 Aralık 2016, Cumartesi 17:46:19
Güncelleme 10 Aralık 2016, Cumartesi 17:46:19
BursaspordaBugün

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi’nin 14.haftasında Acıbadem Üniversitesi’ni Bursa Atatürk Spor Salonu’nda konuk etti.

Ligde 5.sırada yer alan Bursaspor Durmazlar ile 8.sırada yer alan Acıbadem Üniversitesi arasında mücadele oldukça büyük bir mücadeleye sahne oldu.

Şemsettin Baş sahaya, Karlo Vragoviç, Yunus Çankaya, Salih Uğraşan, Şahin Ekmen ve Dejan Borovnjak beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk sayısı Salih Uğraşan’ın 3 sayılık basketi oldu. Konuk takım bu baskete Can Altıntığ ile karşılık verdi. Konuk takım ilk periyotta Can Altıntığ’ın ürettiği sayılarla oyuna tutundu. Bursaspor’da ise Salih, Karlo ve Dejan ile sayılar buldu ve çeyreğin bitimine 3.40 kala 10 sayı farkı yakaladı. 21-11.. Geri kalan bölümde Can Altıntığ ile sayılar bulan Acıbadem’e, Bursaspor Durmazlar Dejan Borovnjak ile karşılık verdi ilk çeyreği 30-21 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci çeyreğine Bursaspor Durmazlar sayı üretmekte zorlanınca Acıbadem Üniversitesi Mutlu Carl Bracey ile sayılar buldu ve çeyreğin bitimin 5.54 kala fark ikiye indi. 36-34..

Çeyreğin bitimine 2.15 dakika kala saha karıştı. Maçın hakemi savunma ribauntu sırasında Borovnjak’a faul çalınca Koç Şemsettin Baş ve teknik kadro itiraz etti. Yapılan itirazlar sonucunda hakem teknik heyete teknik faul çaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 47-45 Acıbadem Üniversitesi’nin üstünlüğü ile tamamlandı. Acıbadem Üniversitesi’nin koçu uzun süre soyunma odasına gitmedi ve giderken taraftarlar ile tartıştı. Kulüp personeli çabalarıyla Ahmet Kandemir soyunma odasına güçlükle gitti.  

Mücadeleinin ikinci periyodunda da her iki takım yüzdeli oynayamadı karşılıklı atılan basketler çeyreğin bitimine 5 dakika 59-55 Acıbadem takımın üstünlüğü ile geçildi. Çeyreğin bitimine 3.22 kala Koç Şemsettin Baş mola aldı. 57-63 .. Çeyreğin son bölümüden pota altında etkili oynayan Acıbadem Ford ile üst üste sayılar bulu ve son çeyreğe 74-65 önde girdi.  

Karşılaşmanı son periyodundan Bursaspor Durmazlar dış şutlardan boş dönünce karşılaşmayı deplasmanda Acıbadem Üniversitesi 93-77'lik skorla kazandı.

Bu sonuçla Bursaspor Durmazlar 5.mağlubiyetini aldı. Dejan 21 sayı 8 ribaund ile oynadı.  Acıbadem Üniversitesi’nde ise Can Altındığ 24 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.  





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FİLENİN TİMSAHLARI 3.MAĞLUBİYETİNİ ALDI!
Yayınlanma 10 Aralık 2016, Cumartesi 17:46:19
BursaspordaBugün