POTANIN TİMSAHLARI FARKLI KAZANDI


Yayınlanma 14 Kasım 2015, Cumartesi 20:04:04
Güncelleme 14 Kasım 2015, Cumartesi 20:04:04
BursaspordaBugün

Bursaspor, sezonun üçüncü maçında Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Yaklaşık 4 bin taraftarın izlediği mücadele öncesinde, Fettah Can mini bir konser verdi. Bursaspor Basketbol takımının  Bandosu salon dışında çaldığı şarkılar ilgi odağı oldu.

Salon içinde ses ve ışık gösterilerin yanı sıra dansçı kızların şovu büyük beğeni topladı. 

Mücadeleye Bursaspor Kerem Gülmez, Salih Uğraşan, Mesut Kadir Çipa, Oğuzhan Sungur ve Mehmet Ali Yatağan  beşiyle başladı. Konuk takım ise Ali Berkan Özçitfçi, Güven Esmer, Erdinç Gül, Mert Kayalar, Ateş Özkaraduman 5’iyle sahada yer aldı.

 Maçın ilk dakikalarında her iki takımda skor üretmekte zorlandı.5 dakika 7-6 konuk takımın lehine geçilirken  Bursaspor periyodun ikinci bölümünde daha etkili olan taraf oldu. Pota altından Okan Özpamir dışardan Oğuzhan Sungur ile sayılar bulan Potanın Timsahları farkı açtı ve ilk çeyreği 27-16 önde tamamladı. Bu periyotta Oğuzhan Sungur attığı 8 sayı ile en skorer isim oldu.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinin son 5:32 dakikasına girilirken konuk takımın başantrenörü Mustafa Ağme hakemlere yaptığı itirazdan dolayı tribüne gönderildi.  Her iki takımda bu periyotta faul çizgisinden sayılar ürettiler. Bursaspor Onur Sonsırma ve Cihad Şahin ile skor üretirken konuk ekip ise  Mert ve Aykut ile sayılar buldu. Mücadelenin ilk yarısı 43-32 Bursaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın devre arasında basketbol şov gösterisi büyük bir heyecana sahne oldu. Akrobasi grubunun gösterisi büyük beğeni topladı.

Karşılaşmanın 3.periyodunda da her iki ekip karşılıklı basketler ile başladı ve çeyreğin son 5 dakikasına Bursaspor 52-40 önde girdi. Bu dakikadan sonra Can Uzun’un 5, Salih Uğraşan’ın 10 sayısı ile farkı giderek açan Timsahlar son çeyreğe 22 sayı farkla 68-46 önde girdi.

Maçın son periyoduna da çok iyi başlayan Timsahlar Kağan Kavraal’ın top çalmaları ile yakaladığı hızlı hücumları Mete Doğan ile değerlendirdi ve son 7:20’ye 77-51 önde girdi. Kalan dakikalarda farkı açan Potanın Timsahları mücadeleyi 91-62 kazandı.

Bu sonuçla Timsahlar 3.hafta sonunda 2.galibiyetini almış oldu. Konuk takım İzmir Büyükşehir Belediyesi ise 2.mağlubiyetini aldı.  

 





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ERTUĞRUL SAĞLAM'I BÜYÜLEYEN 21'LİK SAMBACI
Yayınlanma 14 Kasım 2015, Cumartesi 20:04:04
BursaspordaBugün