PİLOT KABUK DEĞİŞTİRECEK


Yayınlanma 24 Aralık 2016, Cumartesi 09:26:45
Güncelleme 24 Aralık 2016, Cumartesi 09:26:45
BursaspordaBugün

Yapacakları takviyelerle genç ve dinamik bir ekip yaratmak istediklerini belirten Yeşil Bursa Teknik Direktörü Turan Şen, “İkinci yarıya seri galibiyetlerle başlayıp, üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da ikinci devre hazırlıkları bugün start alacak. Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarıyı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 8 yenilgiyle 19 puan toplayarak 12. sırada tamamlayan Yeşil Beyazlılar, ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle play-off hedefini tutturmak istiyor. Devre arası hazırlıklarının ilk bölümünü kendi tesislerinde yapacak olan Bursa temsilcisi, daha sonra Side’ye giderek 29 Aralık-6 Ocak tarihleri arasında kampa girecek. Çalışmalarla ilgili Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Turan Şen, ligin ikinci yarısına seri galibiyetlerle başlayıp üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

3-4 TAKVİYE YAPILACAK

Göreve gelmeden önce Yeşil Beyazlı takımın oynadığı son 6 maçta 1 galibiyet alabildiğini, dolayısıyla özgüven kaybının yaşandığına dikkati çeken Şen, “Bodrum galibiyetiyle ilk yarıyı moralli bitirdik. Şimdi önemli olan ikinci devrede ne yapacağımız. Takıma katkı koyamayan oyuncularla yolları ayırıp, 3-4 takviyeyle genç ve dinamik bir ekip oluşturmak istiyoruz. Hücum bölgesine takviye yapacağız. İkinci yarıya iç sahada başlayacak olmamız bir avantaj. Play-off grubuyla aramızda çok bir fark yok. Özgüven kazanabilmemiz için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. İkinci yarıya 3 puanla başlarsak her şey daha güzel olacak” dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
'KIRMIZI KART TARTIŞMALI'
Yayınlanma 24 Aralık 2016, Cumartesi 09:26:45
BursaspordaBugün