'PERFORMANS OYUNCUSUYUM'


Yayınlanma 27 Ağustos 2019, Salı 08:30:04
Güncelleme 27 Ağustos 2019, Salı 08:30:04
BursaspordaBugün

Akhisarspor karşısındaki futboluyla taraflı tarafsız her kesimden büyük beğeni toplayan Burak Kapacak, Bursa Hakimiyet'e verdiği özel demeçte, her hafta daha iyi olmak için çalıştığını söyledi.

ADETA KENDİSİNİ BULDU

Geçen sezon başında Samet Aybaba'nın teknik direktörlüğe gelmesiyle başladığı Bursaspor A Takım serüveninde adaptasyon sorunu yaşayan ve inişli çıkışlı bir performans sergileyen Burak Kapacak, TFF 1. Lig mücadelesinde adeta kendini buldu. Yeşil Beyazlılar'ın gelecek vadeden futbolcuları arasında gösterilen genç krampon, Akhisarspor karşısındaki oyunuyla taraflı tarafsız hemen her kesimden büyük takdir topladı. Karşılaşmanın ardından Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Burak Kapacak, hem performansını hem de gelecekle ilgili düşüncelerini paylaştı.

SİZİN DE BİZE KATKINIZ VAR

Burak Kapacak, "Bu galibiyette sizin de biz-lere yaptığınız uyarılarla etkiniz var. Önemli olan bizim tek başımıza değil, takım olarak performansımızdı. Bunu da Akhisarspor karşısında başardık. Kendi performansımla ilgili konuşmam çok doğru olmaz. Ben zaten performans oyuncusuyum. Sadece bunu her zaman arttırmam gerekiyor. Bunun da bilincindeyim. Onun için de çok çalışıyorum." dedi. İkinci golün öncesinde yaptığı ara pasla ilgili konuşan Burak Kapacak, "O tarz paslar orada olabilir. Önemli olan bunların sayısını artırabilmem" ifadelerini kullandı.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
'KAZANMAYI ÖZLEMİŞİZ'
Yayınlanma 27 Ağustos 2019, Salı 08:30:04
BursaspordaBugün