PAUL LE GUEN SERVETİ İTTİ!


Yayınlanma 22 Haziran 2017, Perşembe 20:17:58
Güncelleme 22 Haziran 2017, Perşembe 20:17:58
BursaspordaBugün

Bursaspor’un yeni Teknik Direktörü Paul Le Guen’in Türkiye'ye gelmesinde büyük bir inisiyatif kullanan FIFA Menajeri Özkan Doğan, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Özkan Doğan, Bursaspor'un yeni Teknik Direktörü Paul Le Guen’in Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr'den aldığı astronomik teklifi de söyledi. Bilal Kısa'nın Bursaspor'daki geleceği hakkında bilgi veren Doğan'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:


'Ali Ay ve yönetim kurulu büyük bir özveride bulundular'

"Bursaspor Başkanı Ali Ay hoca değişikliği yapmak istediğini söyleyince biz Paul Le Guen ismini gündeme getirdik. O da araştırmalarında kariyerinden ve altyapıya verdiği önemin farkına vardı. Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu büyük bir özveride bulundular. Fransa’da hocamızla toplantılar yaptık. Bursa şehrini ve ülkemizin futbol kültürünü, Liverpool’a benzer yapıları olduğunu anlattık ve ülkemize davet edip resmi sözleşmeyi imzaladık"


'Bilal’ın bonservisi 5 milyon Euro'

"Bursaspor kulübü Bilal’den, Bilal Bursaspor’dan memnun. Bilal Malatyaspor’da vitrine çıkan bir oyuncu olduğu için Evkur Yeni Malatyaspor’un her zaman ilgisi oldu. Sezon başında başkanımızla bir araya geldiğimizde, "Bilal’ın bonservisi 5 milyon Euro" dedi. Ben nasıl yani diyince "Bilal kalitesinde bir oyuncu almak için 5 milyon Euro vermemiz gerekir" ifadelerini kullandı. Bilal Kısa Bursaspor’da kalacak"


'Al Nasr Le Guen’e 4 milyon Euro teklif etti'

"Paul Le Guen’e Katar’dan astronomik bir teklif vardı. Başkanımız Paul Le Guen isminde karar verdikten sonra hocaya Bursaspor’un futbol kültürünü, şehrimizin kalitesini ve ülkemizin gelişmiş yapısını anlattık. Al Nasr kulübünden gelen 4 milyon Euro'luk teklifi reddederek Bursaspor'u tercih etti"


'Kendi yıldızlarımızı kendimiz çıkaracağız'

"Hocanın gelmesindeki en büyük etken Bursaspor’un altyapıya verdiği önem oldu. Altyapıdaki oyuncularımıza değer verip onları dünya piyasasına sunarak kendi yıldızlarımızı kendimiz çıkaracağız"


Kaynak: Ajansspor.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
LE GUEN NE ZAMAN DÖNECEK!
Yayınlanma 22 Haziran 2017, Perşembe 20:17:58
BursaspordaBugün