PAUL BAYSSE BEKLEMEYE GEÇTİ


Yayınlanma 19 Haziran 2017, Pazartesi 07:30:04
Güncelleme 19 Haziran 2017, Pazartesi 07:30:04
BursaspordaBugün

Hüseyin Gedik, Fransa'da tecrübeli stoperin menajerleriyle bir araya gelip ikna etmeye çalışıyor... Bonservisi elinde olduğu için İspanya'dan ciddi teklifler alan Fransız stoper, Bursaspor'a gelmeyi kabul etti. 29 yaşındaki Nice'in kaptanı için son sözü Paul Le Guen söyleyecek.

Bursaspor'un yeni sezondaki Teknik Direktörü olması beklenen Paul Le Guen ile görüşmek için Fransa'ya giden Genel Menajer Hüseyin Gedik, transfer listesinin başında yer alan Nice'in kaptanı başarılı stoper Paul Baysse'den olumlu cevap aldı. Fransa'nın Nice kentinde tecrübeli stoper ve menajerleriyle sıcak temas kuran Hüseyin Gedik'in oyuncuyu ikna etmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi. Nice kulübüyle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki tecrübeli stopere İspanya'dan ciddi teklifler olduğu belirtildi.


İSTEYENİ ÇOK


Daha önce Fransa dışında hiç forma giymeyen Paul Baysse'nin Fransız teknik adam Paul Le Guen'in Bursaspor'un başına geçecek olmasından dolayı fikrinin değiştiği iddia edildi. Tecrübeli teknik adamla çalışmak isteyen 29 yaşındaki stoperin Bursaspor'da forma giymek için ikna olduğu gelen haberler arasında. Geçen sezon Fransa'da 22 maça çıkan ve 2'de gol atan Paul Baysse güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SAĞ KANADA BARROW
Yayınlanma 19 Haziran 2017, Pazartesi 07:30:04
BursaspordaBugün