ÖZLÜCE'DE SIKIYÖNETİM İLAN EDİLDİ


Yayınlanma 04 Şubat 2017, Cumartesi 10:50:56
Güncelleme 04 Şubat 2017, Cumartesi 10:50:56
BursaspordaBugün

Mutlu Topçu yönetimindeki yeni yapılanmayı yerinde görmek için takımın antrenmanını izleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe maçına kadar futbolcuları yalnız bırakmamakta kararlı.

Ligde üst üste alınan kötü sonuçlar üzerine 27 puanda kalan ve 5'inci basamaktan 8'inci sıraya düşen Bursaspor'da Fenerbahçe maçı dönüm noktası olarak görülüyor. Yeşil Beyazlılar'da Özlüce Tesisleri'nde sıkıyönetim ilan edilirken, Başkan Ali Ay da takımı yakından takip ediyor. Yeşil Beyazlılar'ın sabah yapılan antrenmanını Başkan Ali Ay da izleyenler arasındaydı. Ali Ay'a saha kenarında futbol şube sorumlusu Yüksel Çolak da eşlik etti.

TAM KADRO İZLENECEK

Yönetim lige verilen arada Fenerbahçe maçına kadar takımın yalnız kalmamasına özen gösterme kararı aldı. Çalışmayı takip eden Ali Ay, basın mensuplarının yanında çok kısa süre kalırken, "Özlüce'de kamp ortamı oluşturduk. İnşallah bu çalışmanın meyvelerini toplarız" diye konuştu. Futbolcuların istekli çalışması Başkan Ali Ay'ın yüzünü güldürdü. Yönetim kurulu bugün oynanacak Balıkesirspor hazırlık maçını da tam kadro izleyecek.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
EMRE TAŞDEMİR'DEN HABER VAR
Yayınlanma 04 Şubat 2017, Cumartesi 10:50:56
BursaspordaBugün