ÖZLÜCE'DE KRİTİK GÜN


Yayınlanma 28 Ocak 2019, Pazartesi 09:30:03
Güncelleme 28 Ocak 2019, Pazartesi 09:30:03
BursaspordaBugün

Transfer dönemi perşembe günü bitiyor. Bugün yapılacak yönetim toplantısında her şey karara bağlanacak.

Takviye Yakın Çevre Yolu'ndaki arazinin satışına bağlı. Anlaşma sağlanırsa toplantıda tahtanın açılıp, açılmaması ve takviye konusunda adım atılıp,  atılmaması karara bağlanacak. 

Ara transfer dönemi 31 Ocak Perşembe günü sona eriyor. Ligin ikinci yarısına beraberliklerle başlayan Bursaspor'da yönetim transfer tahtası kapalı olduğu için şu ana kadar takviye konusunda herhangi bir adım atamadı. Takımın uzun zamandır açık bir şekilde transfere ihtiyacı olduğu apaçık ortadayken, Ali Ay yönetiminin bu konuda hiçbir hamle yapmaması eleştirilere neden oldu. Transfer tahtasının açılması için yaklaşık 12 milyon TL'ye ihtiyaç olan yeşil beyazlılarda herşey bugün netleşecek. 

YÖNETİCİLERE SORACAK

Yönetim bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantıda tahtanın açılıp, açılmaması ve takviye konusunda adım atılıp atılmaması karara bağlanacak. Başkan Ali Ay'ın bu konuda yönetim kurulu üyelerinin de görüşlerini alacağı ve kararını vereceği belirtildi. Uzun süredir Yakın Çevre Yolu'ndaki benzinlik arazisinin satılmasıyla ilgili temaslarda bulunan Başkan Ali Ay'ın bu konuyu sonuçlandırması bekleniyor. 

LİSTELER VERİLDİ

Alıcı olan firmayla görüşmelerde son aşamaya gelinirken, rakamın 20 milyon TL olduğu belirtiliyor. Satışın gerçekleşmesi durumunda hem tahta açılacak, hem futbolcuların biriken alacakları verilecek hem takviye için adım atılacak. Maddi anlamda oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen yeşil beyazlılarda gerek Teknik Direktör Samet Aybaba gerekse scouting ekibi listelerini yönetime sunmuştu. Tüm camia Başkan Ali Ay'ın alacağı karara odaklanırken, takımın hücumsal anlamda çektiği sıkıntı artık kabak tadı vermeye başladı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
YENİ SEZON FORMALARI NİKE OLACAK!
Yayınlanma 28 Ocak 2019, Pazartesi 09:30:03
BursaspordaBugün