OYUNCU KALİTESİ YETERSİZ


Yayınlanma 24 Mart 2018, Cumartesi 04:30:02
Güncelleme 24 Mart 2018, Cumartesi 04:30:02
BursaspordaBugün

Eski kaptan Ömer Erdoğan, 'Taraftarın istediği, baskın, önde basan bir Bursaspor değil, geride bekleyen, az pozisyona giren bir Bursaspor izliyoruz' dedi.

Bursaspor'un esfane kaptanlarından Ömer Erdoğan, hayalinin yeşil beyazlı takımı çalıştırmak olduğunu söyledi. Ömer, 'Bursa'daki son 2 maç çok kritikti. Kayseri ve Sivas galibiyetleri takımı rahatlattı. Bursa'da oynanan maçları canlı izliyorum. Çok etkili futbol oynadıklarını söyleyemeyiz.

Taraftarın istediği, baskın, önde basan bir Bursaspor değil, geride bekleyen, az pozisyona giren bir Bursaspor izliyoruz. Oyuncu kalitesinde de yetersizlik var' diye konuştu. 

Göreve hazırım

Bursaspor'daki kongre sürecine değinen Ömer Erdoğan, 'Kongre süreci de inşallah kulüp için hayırlı olur. Mayıs ayında kongre hep sıkıntı oluyor. Avrupa'da genelde kongreler devre arasında oluyor takımlar kendini daha rahat şekilde hazırlanıyor. Türkiye'de maalesef sezon sonuna bırakılıyor.

Bundan dolayı yeni sezonun hazırlıkları çok sağlıklı yürütülmüyor. En büyük hayallerimden birisi Bursaspor'da antrenör olmak. Kendimi onun için hazırlıyorum. Bu göreve hazırım. Görev verildiğinde layıkıyla Bursaspor'a yakışır bir hoca olacağımı düşünüyorum' dedi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİTİ: "BURSASPOR'U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ"
Yayınlanma 24 Mart 2018, Cumartesi 04:30:02
BursaspordaBugün