ÖNCE ANLAŞILDI SONRA GİTTİ!


Yayınlanma 24 Haziran 2020, Çarşamba 08:30:25
Güncelleme 24 Haziran 2020, Çarşamba 08:30:25
BursaspordaBugün

Bursaspor'da prensip anlaşmasına varılan Metin Diyadin'in teknik direktörlük görevi başlamadan bitti. Yönetim önceki gece geç saatlerde el sıkıştığı ve resmi anlaşma için sabah saatlerini beklediği deneyimli teknik adamla camiadan gelen tepki nedeniyle vazgeçti. Bursa'dan ayrılan Diyadin yönetimin kararına tepki gösterdi.

BAŞKAN GECE 'BİTTİ' DEMİŞTİ

Keçiörengücü yenilgisi sonrası olağanüstü saatler yaşayan ve İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran Bursaspor'da başkan Mesut Mestan önceki gece geç saatlerde teknik direktör Metin Diyadin'le anlaştıklarını, deneyimli çalıştırıcı ile 5 maç sonra Süper Lig'e çıkılması şartıyla 1,5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Mestan takımın dün akşam yapılacak antrenmanına da Metin Diyadin'in çıkacağını kamuoyuna duyurdu. Ancak dün öğle saatlerinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bursaspor'la anlaştığı açıklanan Metin Diyadin apar topar Bursa'dan ayrıldı.

ÇOK FARKLI KONUŞURUM

Konuyla ilgili Bursa Hakimiyet'in sorularını ya-nıtlayan Metin Diyadin, anlaşmanın bozulduğunu belirterek, "Bursaspor büyük bir camia. Bizler gelip geçiciyiz. Anlaşmanın niye bozulduğunu bana değil, başkana sorun. Ben konuşursam farklı konuşurum." dedi. Bilindiği gibi Metin Diya-din'in Bursaspor Teknik Direktörlüğü'ne getiril-diğinin açıklanmasının ardından Yeşil Beyazlı taraftarlar yönetimin bu kararına büyük tepki göstermişti. Başkan Mesut Mestan'ın taraftarlardan gelen baskı nedeniyle Metin Diyadin'i teknik direktörlüğe getirmekten vazgeçtiği bildirildi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu adamlar kim sanıyor kendını birde acıklamalarını yayın yapıp takımı küçük duruma dusuruyorsunuz buda abısıde ne hadlerıne bursaspor camıası hakkında asıp kesmek
24.06.2020 / 10:34:12
Faruk


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ADANASPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU!
Yayınlanma 24 Haziran 2020, Çarşamba 08:30:25
BursaspordaBugün