OKAN'A BEN DE ŞAŞIRDIM!


Yayınlanma 11 Ekim 2018, Perşembe 04:30:09
Güncelleme 11 Ekim 2018, Perşembe 04:30:09
BursaspordaBugün

Samet Aybaba, dün sabahki idman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı.

Okan Koçuk'un A Milli Takıma davet edilmemesini bu sözlerle değerlendiren Samet Hoca, 'Ama olsun elimizde bu kadar yetenekli oyuncu varken zamanı gelince hepsi Milli formayı giyer' dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kaleci Okan Koçuk'un A Milli Takıma davet edilmemesine kendisinin de şaşırdığını söyledi... Dün sabahki antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Aybaba, 'Okan'ı çağırmamalarına ben de şaşırdım.

Ama olsun elimizde bu kadar yetenekli oyuncu varken zamanı gelince hepsi davet edilir. Okan var, Umut böyle devam ederse o bölgenin değişmezi olur. Ramazan çok iyi başladı ki, Ankaragücü maçının yıldızıydı. Hepsinin önü açık' dedi.

UMUT'UN GOLÜNE DE BAKIN

VAR kararlarıyla alakalı Ankaragücü maçı sonrası yaptığı yorumu hatırlatan Samet Hoca, 'Hakikaten beni bitirdi... Golümüz iptal olunca o an bütün motivasyonum düşüyor. Umut'un golünü de iptal edecekler diye korktum. Hakeme gidip, -iyi bakın- dedim. 8 haftada çok etkiledi bizi VAR. Umarım bundan sonra böyle bir şeyle karşılaşmayız' ifadelerini kullandı. Affettiği Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp'in durumlarının iyi olduğunu da kaydeden Aybaba, şunları söyledi:

4 YILDIZLI TESİS YAPALIM

'Vakıfköy mükemmel bir yer. Yusuf ve Furkan da dinlenip geldiler. Ben başkana hep söylüyorum, yapalım oraya 4 yıldızlı bir tesis takımı taşıyalım diye... Süper bir yer.' Samet Aybaba, uzak deplasmanlar için özel uçak tercihini artık kullanmayacaklarını da vurgulayarak, 'Özel uçak 200 bin lira, tarifeli 20 bin lira. Yazık günah. Hele hele ekonomik olarak kulübümüz sıkıntılı... Gerek yok çok fazla lükse kaçmaya. Gidip, geliyoruz nihayetinde' diye konuştu. 

Yılmaz Bal ayrıldı Gançev geliyor

Bursaspor teknik ekibinde değişiklik var...

Samet Aybaba'nın yardımcılarından kaleci antrenörü Yılmaz Bal, dün görevinden ayrıldı... Bal, dün teknik ekip ve futbolcularla vedalaşarak kulüpten ayrıldı... Yılmaz Hoca'nın yerine, Samet Hoca'nın da isteğiyle Bursaspor'un eski kaleci ve antrenörlerinden İvko Gançev'in getirilmesi kararlaştırıldı.

Gançev'in, bugün Bursa'ya gelerek takıma katılması bekleniyor. Ayrıca, Koray Tanrıverdi'nin de Gançev'le beraber görevine devam edeceği öğrenildi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İSABETLİ ŞUT ÇEKEMİYORUZ
Yayınlanma 11 Ekim 2018, Perşembe 04:30:09
BursaspordaBugün