O TOPLANTIDA NELER OLDU?


Yayınlanma 28 Şubat 2018, Çarşamba 04:30:04
Güncelleme 28 Şubat 2018, Çarşamba 04:30:04
BursaspordaBugün

Kan değişimini sadece Yusuf Arslan, Osman Dinsever ve Görkem Akbaş savundu. Ali Ademoğlu hocanın arkasında dururken, Paul Le Guen'in “Alacağınız her karara saygılıyım. Profesyonel kulüpler içersinde her şey olur” gibi sözler kullandığı öğrenildi.

Bursaspor'da Ali Ay yönetiminin önceki gün gerçekleştirdiği toplantı gündemin 1 numaralı maddesi olmuştu. Özellikle Teknik Direktör Paul Le Guen ve birkaç futbolcunun durumunun masaya yatırıldığı görüşmeden beklenen kararlar çıkmamıştı. 

Fransız teknik adamla yola devam eden Bursaspor'da futbolculara da ceza çıkmadı. 11 yöneticinin yer aldığı toplantıda 'Paul Le Guen'le bu iş gitmez' diyen sadece 3 yönetici vardı. Yusuf Arslan, Osman Dinsever ve Görkem Akbaş, kan değişiminin takıma yarar getireceği yönünde görüş belirtti.

YETKİ BAŞKAN ALİ AY'DA

2. Başkan Ali Ademoğlu ise kötü sonuçlar ve vasat futbola rağmen Fransız teknik adamın arkasında durdu. “Daha iyisini mi bulacağız” şeklindeki ifadeler kullanan Ademoğlu'nun Başkan'ın alacağı karara saygılı olduğunu da belirttiği öğrenildi. Fatih Pulat, Sezer Sezgin, Cem Öztürk, Hasan Parlakay, İlyas Kocaefe ve Hakan Hacızade ise teknik direktör konusunda tam yetkiyi Başkan Ali Ay'a verdi.

OLMAYINCA OLMAZ

Bu arada toplantıya katılan isimlerden biri de Teknik Direktör Paul Le Guen'di. Fransız teknik adamın, görüşmede özellikle futbolculardaki özgüven eksikliğini gündeme getirdiği belirtildi. “Bana sonuna kadar güvenin” şeklinde ifadelerde kullanan Paul Le Guen'in, “Alacağınız her karara saygılıyım. Profesyonel kulüpler içersinde her türlü karar alınır. Olmayınca olmaz” gibi sözlerde sarfettiği öğrenildi.

SIKINTI KENDİ İÇİMİZDE

Ayrıca Başkan Ay, toplantı öncesi futbolcularla da biraraya geldi. Bazı isimlerin Teknik Direktör Paul Le Guen için “Bizim hocayla ilgili bir sorunumuz yok. Problem bizim kendi içimizde” dediği belirtildi. Oyunculardan bir an önce toparlanmalarını isteyen Ali Ay'ın Delarge ve Jires Kembo'nun durumu da masaya yatırdı.

Birçok futbolcunun rahatsız olduğu bu ikilinin kadro dışı kalmasını ise Paul Le Guen engelledi. Fransız çalıştırıcının “Kadromuz zaten kısıtlı. Benim bütün oyunculara ihtiyacım var” dediği belirtildi.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KAYSERİSPOR BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Yayınlanma 28 Şubat 2018, Çarşamba 04:30:04
BursaspordaBugün