O KUPA BURSA'DA KALACAK


Yayınlanma 03 Haziran 2015, Çarşamba 07:39:33
Güncelleme 03 Haziran 2015, Çarşamba 07:39:33
BursaspordaBugün

Bursa, Şenol Güneş ve talebelerinden kupayı istiyor. Haydi Timsah, geç şu Galatasaray'ı.

Ne eksikler, ne de ligi 6.sırada bitirmenin moral bozukluğu... Bu akşam herşey unutulacak... Yeşil beyazlılar, ligi şampiyon olarak tamamlayan rakibi karşısına sezonu muhteşem bir şekilde noktalamak için Atatürk Stadı'na çıkacak. 20.30'daki mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.

53. Ziraat Türkiye Kupası, bugün sahibini buluyor. Bu sezon oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan ancak ligde hedefi tutturamayan Bursaspor ile 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray kozlarını Atatürk Stadı'nda paylaşıyor. 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Baki Tuncay Akkın ve Asım Yusuf Öz'ün yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp olacak.

STOPERLER YOK

Dev final öncesi Bursa'da adeta nefesler tutulmuş durumda. Timsah, 29 yıllık kupa hasterine bugün son vermek istiyor. Camia, Şenol Güneş ve talebelerinden kupayı kaldırıp, tarihe isimlerini yazdırmalarını bekliyor. Bursaspor'da kritik maçta cezalı olan Serdar Aziz ile sakatlığı süren Renato Civelli forma giymeyecek. Elinde stoper kalmayan Şenol Hoca'nın bu bölgede Ozan Tufan ve Şamil Cinaz'ı görevlendirmesi bekleniyor.

MUSLERA OYNAMIYOR

Orta alanın ise Bekir Yılmaz, Fernando Belluschi ve Filipe Josue'den oluşacağı tahmin ediliyor. Deneyimle teknik adamın diğer bölgelerde ise herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 4.yıldızı göğsüne takan Galatasaray'da milli takım kampına giden kaleci Fernando Muslera ile kırmızı kart cezalısı Koray Günter forma giymeyecek. Sarı kırmızılılarda kaleyi beklentileri karşılayamayan Sinan Bolat koruyacak.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KUPA KRALI
Yayınlanma 03 Haziran 2015, Çarşamba 07:39:33
BursaspordaBugün