NİHAYET ORTAYA ÇIKTI


Yayınlanma 29 Mart 2019, Cuma 04:30:07
Güncelleme 29 Mart 2019, Cuma 04:30:07
BursaspordaBugün

Bir süredir alacakları nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Sakho, dün yeşil sahaya ayak bastı.

Alacaklarını gerekçe göstererek çalışmalara katılmayan tecrübeli forvetle yapılan görüşmelerde olayın çözüldüğü ifade edildi. Herşeye rağmen yönetim ve teknik kadro Senegalli forvete tepkili. 

Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor, dün tek idmanla tamamladı. Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma dar alanda oynanan top kapma oyunuyla devam etti. Daha sonra geniş alanda taktik idmanı yapan Yeşil Beyazlılar, son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

AYBABA'NIN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Antrenmana bir süredir ortalıkta gözükmeyen Diafra Sakho'da katıldı. Alacaklarını gerekçe göstererek çalışmalara katılmayan tecrübeli forvetle yapılan görüşmelerde olayın çözüldüğü ifade edildi. Bursa'da olmasına rağmen tesislere gelmeyen, geldikten sonra ise sadece kondisyon salonunda çalışan Sakho, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın da tepkisini çekmişti. 

SADECE 3 GOLÜ VAR

Spor Toto Süper Lig'de şuana kadar sadece 3 golü bulunan ve beklentileri hiçbir şekilde karşılayamayan Senegalli oyuncu uzun bir süre de sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalmıştı. Bursaspor'dan 1 milyon 250 bin Euro kazanan ve en çok para alan isim olan deneyimli oyuncunun sergilemiş olduğu bu tavırlar sonrası Samet Hoca'nın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor. Bilindiği gibi yeşil beyazlı kulüpte Sakho gibi başka isimlerde maddi konularda rahatsızlıklarını dile getirse de antrenmana çıkmama gibi durum sergilememişti. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SAKHO YANLIŞ YAPIYOR
Yayınlanma 29 Mart 2019, Cuma 04:30:07
BursaspordaBugün