NEDEN OLMASIN?


Yayınlanma 30 Nisan 2015, Perşembe 09:39:05
Güncelleme 30 Nisan 2015, Perşembe 09:39:05
BursaspordaBugün

Türkiye Kupası’nda evinde oynadığı maçlarda zor kazanan Bursaspor, gözünü Kadıköy’e dikti. Yeşil Beyazlı takımın yarı finale yükselmesindeki en büyük etken, deplasmanlarda gösterdiği performans.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe’ye evinde 2-1 yenilen Bursaspor’da gözler rövanşın oynanacağı tarih 21 Mayıs’a çevrildi. Yeşil Beyazlı takım, grup aşamasından bu yana evinde oynadığı 6 maçın sadece 1 tanesini kazanabildi. Taraftarı önünde Karagümrük’ü mağlup eden Timsah, Samsunspor, Mersin İdman Yurdu, İstanbul Başakşehir ve Gençlerbirliği ile berabere kaldı. Son olarak da Fenerbahçe’ye yenildi.

DEPLASMANIN KRALI

Bursaspor’un yarı finale çıkmasındaki en büyük etken ise deplasmanlarda gösterdiği performans oldu. Yeşil Beyazlı takım, deplasmanda Mersin İdman Yurdu’nu 5-0, Samsunspor ve Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup etmiş, Karagümrük’le ise berabere kalmıştı. Şimdi hedef Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda final vizesini getirecek skoru elde edebilmekte. Şenol Güneş’in öğrencilerinin Kadıköy’de en az 2 gol atması gerekiyor.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA HAYRİ YAZICI BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLAYABİLİR
Yayınlanma 30 Nisan 2015, Perşembe 09:39:05
BursaspordaBugün