NECİD ŞOV YAPTI


Yayınlanma 23 Temmuz 2017, Pazar 11:30:06
Güncelleme 23 Temmuz 2017, Pazar 11:30:06
BursaspordaBugün

Çek futbolcu dünkü antrenmana hırsı ve golleriyle damga vurdu

Paul Le Guen, maç iptali sonrası dün sabah oyuncularını 2 saat çalıştırdı. 3 gruba ayrılan yeşil beyazlıların kendi arasındaki turnuvasında Tomas Necid 4 gol attı.  3 gol kaydeden Deniz Yılmaz da performansıyla göz doldurdu.


Avusturya yerel lig takımı FC Hall önceki akşam oynanması gereken maç hava şartları nedeniyle iptal edilince Teknik Direktör Paul le Guen, dün sabah öğrencilerine 2 saatlik bir taktik çalışma yaptırdı.  Farklı bir sahada gerçekleşen çalışmada Fransız teknik adam, takımı 9'arlı 3 gruba ayırarak, 15'er dakikalık çift devreli bir turnuva düzenledi. 


ÇOK İSTEKLİYDİ


Muhammed Şengezer, İsmail Konuk, Mert Örnek, Merter Yüce, Rüştü, Faty, John, Berat ve Tomas Necid'ten oluşan mavi takım oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanırken, Tomas Necid hem hırslı futbolu hem de attığı 4 şık golle turnuvanın yıldızı oldu. 


DENİZ'DEN 3 GOL


Harun, Titi, Barış, Aziz Behich, Furkan Soyalp, Jorquera, Sercan, Yusuf ve Deniz Yılmaz'dan oluşan pembe takım yeşil takımla oynadığı 2 maçını kazanırken, Deniz Yılmaz de 3 gol kaydederek, Necid'ten sonra antrenmanda ön plana çıkan ikinci isim oldu. 


HİÇ GOL ATAMADILAR


Mert Günok, Ekong, Ertuğrul, Boban Jovic, Emirhan, Pashcal, Batalla, Kubilay ve Stancu'nun oluşturduğu yeşil takım ise hiç maç kazanamayarak adeta sınıfta kaldı. Yeşil takım, oynadığı 4 maçta galip gelememesinin yanı sıra gol atamayarak da ayrı bir istatistiğe imza attı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MENAJER SKANDALININ ASLI ORTAYA ÇIKTI!
Yayınlanma 23 Temmuz 2017, Pazar 11:30:06
BursaspordaBugün