NE GOLÜ VAR NE DE ASİSTİ


Yayınlanma 12 Ekim 2017, Perşembe 08:30:05
Güncelleme 12 Ekim 2017, Perşembe 08:30:05
BursaspordaBugün

Geleli 1 yılı geçmesine rağmen sadece 4 kez 90 dakika tamamlayabilen Bilal Kısa artık tamamen kulübeye hapsolmuş durumda. Bilal'in Bursaspor'da şuana kadar skora hiçbir katkısı olmadı.

Aslına bakılırsa Türk futbolunun yetenekli 10 numaralarından biri o...Geçmiş sezonlarda yaptıklarıyla adından fazlasıyla söz ettirdi. Bursaspor'a da büyük umutlarla gelmişti. Geçen sezon başında Serdar Aziz'in transferi karşılığında yeşil beyazlı kulübe imza atan Bilal Kısa'nın Bursaspor serüveni hayal kırıklıklarıyla devam ediyor. O dönem Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarları sonucu transfer edilen Bilal, geleli 1 yıl geçmesine rağmen şuana kadar ne gol atabildi, ne de asisti yapabildi.

SON MAÇ ABİLİK YAPMIŞTI


Geçen sezon ligin 2.haftasında oynanan Başakşehir maçında prostesto edilen ve o günden sonra ortalıklarda gözükmeyen, forma giymekte zorlanan 34 yaşındaki oyuncu, lig ve kupa dahil 18 karşılaşmada forma giydi. Bursaspor'da şuana kadar sadece 4 kez 90 dakika tamamlayabilen deneyimli oyuncu, sezon ortasında sakatlıkta yaşamıştı. Geçen sezon son hafta oynanan Trabzonspor maçında takıma abilik yapan Bilal, o süreçte övgüde almıştı. Bu sezona da kötü başlayan ve sadece 2 lig maçına çıkan Bilal Kısa, 42 dakika sahada kaldı.


11 OYUNCUSU DEĞİL


Kayserispor deplasmanında Pablo Martin Batalla'nın yokluğunda dahi kulübeden çıkamayan tecrübeli kramponun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Bursaspor'dan yıllık 750 bin Euro kazanan Bilal için Teknik Direktör Paul Le Guen geçtiğimiz günlerde şöyle bir açıklama yapmıştı: 'Bilal ilk 11 oyuncusu değil. Orta saha bölgemizde ağır bir rekabet var. Ben de hakemlik yapmaya çalışıyorum. Bilal çok tecrübeli bir oyuncu. Eğer 11'de olmak istiyorsa performansıyla daha çok hak ettiğini göstermesi lazım'


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’DA BADU ŞOKU
Yayınlanma 12 Ekim 2017, Perşembe 08:30:05
BursaspordaBugün