MUTLU SON YAKIN!


Yayınlanma 05 Mart 2015, Perşembe 04:09:02
Güncelleme 05 Mart 2015, Perşembe 04:09:02
BursaspordaBugün

Timsah Arena'nın yeni sezona yetişmesi için dört koldan çalışmalar yapılıyor.

Bursaspor'un yeni sezondan itibaren maçlarına ev sahipliği yapması beklenen Timsah Arena'da çalışmalar hummalı bir şekilde yürüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Timsah Arena'da çatıda çelik halkayı destekleyen ve her birinin ağırlığı 10 ile 15 ton arasında değişen, demir desteklerin çekilme işlemi başladı. Çatının yapımını üstlenen Kazova yetkilileri, demir desteklerin sökümünün önümüzdeki hafta içersinde tamamlanacağını açıkladılar.

200 PERSONEL ÇALIŞIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ince işçilikle ilgili olarak yaklaşık 200 personelin çalıştığına dikkat çekerek, “Çatının kaynak işlemleri geçtiğimiz ay içerisinde tamamlandı. Şimdi, Türkiye'de ilk kez uygulanan çatı sistemini havada tutan demir desteklerin sökülmesi başladı. Ancak bu uzun zaman almayacak” dedi.

30 NİSAN'DA ÇİM SERİLECEK

Başkan Recep Altepe, zeminin dranajına da en geç 15 Mart'ta başlayacağını ifade ederek: “Demir destekleri indiren vinçlerin çalışabileceği yollar belirlendi. Yüklenici firma, şimdi zeminin dranaj işlemlerine 15 Mart'ta başlayacak. 30 Nisan'da ise Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde hazırlanan çim zemin döşenmiş olacak” diye konuştu.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Stadın yeni sezona yetiştirebilmesi için yüklenici firmanın çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Recep Altepe, “Çevre düzenlemesi için de firma, çalışmalarını başlattı. Kanalizasyon ve su giderlerinin bağlantıları yapılacağı yerlerin çalışmaları da başladı” dedi.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TARAFTARDAN ESPRİLİ PROTESTO
Yayınlanma 05 Mart 2015, Perşembe 04:09:02
BursaspordaBugün