MUSTAFA ER: “PUANSIZ AYRILDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”


Yayınlanma 15 Nisan 2018, Pazar 18:44:38
Güncelleme 15 Nisan 2018, Pazar 18:44:38
BursaspordaBugün

Göztepe’ye 2-1 mağlup olan Bursaspor’da Teknik Direktör Mustafa Er, maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi oynadıkları karşılaşmadan puansız ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe’ye konuk olan Bursaspor, rakibine 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, iyi oynadıkları bir karşılaşmadan puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. 

Konsantrasyon eksikliğinden dolayı kalelerinde golü gördüklerini kaydeden Er, “Maalesef sonuçlandırmada eksikliğimiz vardı. Kalemizde pozisyon vermedik. Yine pozisyonlar aradık, yine bir bireysel hatayla kalemizde ikinci golü gördük. İyi oyunumuzun karşılılığını alamadığımız için üzgünüz” dedi. 

Kalan maçlar için takımına güvendiğini ifade eden Mustafa Er, “Bazı eksikliklerimiz var, onları gidermek için çalışacağız. Önünüzdeki haftadan itibaren yükselişe geçeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. 





BU HABERİN YORUMLARI
dusurmek icin beyaz sayfa acmissiniz senden bir halt olmaz ilk mactan bir durum cikarmaz isen sadece yancilik yaparsin bu gorevi kabul etmessin takimin kapatisesini bilmiyormun yanci
18.-2.15-0 / 23:08
ozcan topaloglu


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TAMER TUNA: “GÖZTEPE EMİN ELLERDE”
Yayınlanma 15 Nisan 2018, Pazar 18:44:38
BursaspordaBugün