MESTAN, MERAKLA BEKLENEN SORUNUN CEVABINI VERDİ


Yayınlanma 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
Güncelleme 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün

Başkan Mesut Mestan, herkesin merakla beklediği sorunun cevabını verdi.

Zor bir dönemde göreve geldiklerinin altını çizen Mestan 'Ben ağlayan insanlardan her zaman nefret etmişimdir. Bir şeyler yapabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kimsenin endiyesi olmasın' diye konuştu. 

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, transfer tahtasını açtırmak için uğraş verdiklerini söyledi. Zor bir göreve soyunduklarını ifade eden Mestan 'Bizim amacımız başkan olmak değil hizmet etmek. Bu sene misafir olarak bu ligde bulunduğumuzu düşünüyoruz. Sadece Bursaspor değil Türk futbolu zorda. Elle tutulur transferleri hiçbir kulüp yapamadı. Birçok takımın transfer yasağı var şu an. Ben ağlayan insanlardan her zaman nefret etmişimdir. Bir şeyler yapabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.' diye konuştu. 

O BİR YARAYDI

Ağustos'un ilk haftasında tahtayı açtıracaklarını ifade eden Mestan şöyle konuştu: 'Frey'in parasını ödemeseydik hem 6 puanımız silinecekti hem de 2 sene transfer yasağı alacaktık. O 5 sene önceki bir yaraydı. Bizim  ödememiz gerekiyordu, ödedik. Şimdiki süreçte de transfer yasağımız var. Bunu da açmaya çalışıyoruz. Umudumu hiçbir zaman kaybetmedik, transfer tahtasını kaldırmak istiyoruz. Ağustos'un ilk haftası inşallah transfer tahtasını açmayı düşünüyoruz.'

HİZMET ETMEYİ SEVİYORUZ

'Yaklaşık 5 senedir bir mutsuzluk, bir kırgınlık var camiada. Şu an için biraz zorlanıyoruz. Tek temennimiz bu kırgınlıkları aşmak. Bunun için de bir süreç gerekiyor. Her zaman etrafımda insanlar vardı. Her zaman destekleyenler vardı. Koşturmaktan kötü niyetli insanların söylediklerini duymadım. Biz hizmet etmeyi seviyoruz, ben hala kendimi futbol şube sorumlusu gibi hissediyorum ve öyle çalışıyorum.'

Ayrılmak istediler

Okan Kocuk ve Aytaç Kara'nın takımdan ayrılmasını da değerlendiren Mesut Mestan ' Okan Kocuk bıraktığı alacaklarıyla birlikte 600 bin Euro‘ya Galatasaray'a gitti.

Bu sene baktığınızda fiyatların yarı yarıya düştüğünü görüyorsunuz zaten. Ben Okan'ın kalmasını istedim fakat kendisi gitmek istedi.

Muhammed olsun, Ataberk olsun çok önemli kalecilerimiz var. Altyapımız iyi çalışıyor. Muhammed‘le ilgili konulara çok girmeyelim. Kulübün menfaatleri önemli. Aytaç Kara da alt ligde oynamak istemedi ve ayrılma talebinde bulundu. Alacaklarını bıraktı ve gitti. Her iki taraf da bu işten karlı çıktı.' dedi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AMAN UCUZA GİTMESİN!
Yayınlanma 25 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün