MAYIS'TA KONGRE OLABİLİR!


Yayınlanma 25 Ocak 2017, Çarşamba 10:10:08
Güncelleme 25 Ocak 2017, Çarşamba 10:10:08
BursaspordaBugün

Tepkilere üzüldüğünü belirten Başkan Ali Ay, 'Kararımı daha vermedim. Elinde 30-35 milyon doları olan, ben bu işi yaparım diyen varsa gelsin. Öyle klavyeden yazmakla bu işler olmuyor' dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, son maçlarda yönetime yapılan tepkiler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

'Hepimiz Bursaspor için buradayız' diyen Başkan Ali Ay 'Biz Bursaspor için mücadele ediyoruz. Yönetime istifa diyebilirler. Küfür olmadıktan sonra protesto en doğal haktır. Hatalarımız vardır. Ancak üzüldüm tepkilere. Biz 1 sene önce göreve geldik. Ne çabuk unutuldu bazı şeyler?. Herşey güllük gülistanlık değildi biz göreve gelirken. Çok şükür bugünlere kadar iyi geldik' dedi.

DAHA ÇOK CESARET VERDİ

Yoğurdu üfleyerek yediklerini belirten Ali Ay şöyle konuştu: 'Evet transfer yapamıyoruz çünkü durumumuz ortada. Başkan krediyi aldı kendi parasını götürdü diyorlar. Benim futbolcuya borcum varken nasıl paramı alırım?. Ortaya böyle garip garip şeyler atıyorlar. Yazıklar olsun bunlara atanlara. Bırakmayı düşünmedim. Bana daha çok cesaret verdi bu olaylar. Ben bırakırsam Bursaspor perişan olur dedim. Mayısa kadar devam edeceğim. Kongre yapıp yapmama konusunda karar vereceğim. '

KALBİMİN SESİNİ DİNLİYORUM

'Elinde nakiti olan, ben bu işi yaparım diyen arkadaş varsa gelsin. 30-35 milyon dolarla işi götürürler. Öyle klavyeden yazmakla bu işler olmuyor. Masa başından atıp tutmakla yürümüyor. Ben sosyal medyayı takip etmiyorum. Bazen arkadaşlar getiriyorlar. Ben kalbimin sesini dinliyorum. Kalbim doğru diyorsa hiçbir sıkıntı yok. Kongreye gidersem, devam edersem yönetimde de revizyon düşünürüm.'


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Baskan biz bursaspordaki yonetim zihniyetini sorguluyoruz nasil mi bundan onceki yonetim o kadar cok topcu sattiki bu klubun bu kadar cok borcunun olmasi inanilacak sey degil ne oluyor herkes cebini dolduruyor ama bir sonraki yonetim bir onceki yonetimin gunahlarini ortuyor bursaspor tarihinde gecen sene sattigi ve gelir elde ettigi bir sene daha gormemistir..ama para yok aliskin taraftar ama sende alma abi bilali alma abi merteri alma sercani alma abi alma 2/3 duzgun adam al ama adam olsun cop degil ne diyelim hayirlisi..
17.-2.25-0 / 11:24
Eko
Madem paran yoktu niye geldin gelmeden önce bölükbasi yönetimine sallıyodun takımın o günden bu4üne ne farkı var gene dökulüyor gene icralar kapıda sen taraftarin aklıylamı dalga geçiyorsun.
17.-2.25-0 / 10:50
Murat n


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
OLURSA AYNI EKİPLE ÇALIŞACAK
Yayınlanma 25 Ocak 2017, Çarşamba 10:10:08
BursaspordaBugün