"LÜTFEN BANA İZİN VERİN"


Yayınlanma 15 Temmuz 2019, Pazartesi 08:30:04
Güncelleme 15 Temmuz 2019, Pazartesi 08:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor'da 1 milyon liralık alacağını kulüpte bırakan genç eldiven yönetimle yaptığı toplantıda takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Muhammed kendisi için belirlenen 2,5 milyon Euro'luk bonserviste indirim istiyor.

Muhammed Şengezer zorlu sezon öncesi Bursaspor'dan transferi için anlayış bekliyor...

ANLAYIŞ BEKLİYOR

Bursaspor'u alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirmeyen ve sorun çıkarmadan yeni sezon hazırlıklarına ilk günden itibaren katılan Muhammed Şengezer'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Yönetimin bonservisi için 2,5 milyon Euro istediği genç eldiven geçtiğimiz hafta içinde yetkililerle geleceği hakkında bir toplantı yaptı. Toplantıda Muhammed Şengezer'in takımdan ayrılması konusunda yönetimden anlayış beklediğini söylediği öğrenildi.

BAŞAKŞEHİR PEŞİNDE

Muhammed toplantıda ayrıca 1 milyon lirayı bulan birikmiş alacağını da bırakarak kulübün bu zorlu gününde yanında olduğunu gösterdi. Bonservisi için anlayış beklediğini ileten Muhammed'in yönetime geleceği adına almış olduğu bu karardan ötürü kendisini yanlış anlamamalarını istediğini kaydetti. A Milli Takım'a kadar yükselen genç eldivenle Başakşehir yakından ilgileniyor. Muhammed, geçen sezon Süper Lig'de 9 maçta forma giydi ve 2 gol yedi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
OKAN KOCUK GİTTİ GİBİ
Yayınlanma 15 Temmuz 2019, Pazartesi 08:30:04
BursaspordaBugün