LİGDE KALIRLARSA CEPLERİ DOLACAK


Yayınlanma 02 Mayıs 2019, Perşembe 04:30:05
Güncelleme 02 Mayıs 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor yönetimi, kritik 4 hafta öncesi kesenin ağzını açmayı düşünüyor .

Daha önce maç başı primini 50 bin TL'ye çıkaran yeşil beyazlı yönetim, eğer takım son 4 maçta ligde tutunmayı başarabilirse, oyunculara 300-350 bin lira arası prim dağıtmayı planlıyor... 

Bursaspor'da tüm camia bu sezon da takımın kümede kalmasına odaklandı. Ligin ikinci yarısında oldukça vasat bir performans gösteren ve son 16 maçta sahadan sadece 1 kez galip ayrılan yeşil beyazlılarda özellikle Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın oyuncuların moralini yerine getirmek için büyük uğraş veriyor. Son Akhisarspor beraberliği sonrası demorolize olan futbolcularıyla birebir görüşmeler yapan tecrübeli teknik adamın, hiçbir olumsuzluk düşünmeden tamamen kalan 4 haftaya odaklanmalarını istediği öğrenildi. 

ZAM YAPILMIŞTI

Teknik Direktör Mesut Bakkal oyuncularını bu şekilde motive etmek için uğraş verirken, Bursaspor yönetimi de hamle yapmayı düşünüyor. Maddi anlamda her ne kadar oldukça sıkıntılı bir süreçten geçilse de Ali Ay yönetimi, kalan 4 hafta öncesi kesenin ağzını açma kararı aldı. Bilindiği gibi yeşil beyazlı yönetim, daha önce motivasyon olması için iç ve dış saha galibiyet primlerine zam yapmış ve rakam 50 bin TL'ye çıkarılmıştı. 

PRİMLER ÖDENDİ

Kritik karşılaşmalar öncesi eskta bir karar almaya hazırlanan yönetimin, kalan 4 maçı da içine alan paket bir prim vermeyi planladığı öğrenildi... Yönetimin, teknik heyet ve oyuncularla yapacağı görüşme sonrası 4 haftalık toplam primi 300 veya 350 bin liraya çıkarması  bekleniyor. Oyuncuları Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Antalyaspor, Göztepe ve Malatyaspor karşılaşmasına konsantre etmek için böyle bir karar alan Bursaspor yönetimi, Erzurumspor karşılaşması öncesi oyunculara daha önceki primlerini yatırmıştı. 

 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Şu kadroyu farklı bir gözle bakın takım içeriye giremiyor sürekli orta yapma çabasındalar sakhonun boyu ne kadar o zaman necidi neden verdiniz. Bari genç arkadaşlara şans verin de sahada farklı bir hava olur umarım Erzurum maçında kadroda büyük bir değişiklik olur
02.05.2019 / 09:46:32
Batuhan Gürel


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BU SEZON O SEZONLARA BENZEMİYOR
Yayınlanma 02 Mayıs 2019, Perşembe 04:30:05
BursaspordaBugün