LİDER PUAN KAYBETTİ… TİMSAH’IN İŞTAHI ARTTI…


Yayınlanma 08 Şubat 2020, Cumartesi 13:30:06
Güncelleme 08 Şubat 2020, Cumartesi 13:30:06
BursaspordaBugün

Yeniden çıkış arayan Bursaspor, Ankara’da Osmanlıspor ile karşılaşacak. İki önemli eksiği bulunan Bursa temsilcisi, kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

TFF 1’inci Lig’de zirve mücadelesi veren Bursaspor, 21. hafta karşılaşmasında Ankara’da yarın Osmanlıspor ile kozlarını paylaşacak. Osmanlı Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak maçta Alper Çetin düdük çalacak. Çetin’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Cem Özbay yapacak. Bursaspor haftaya 33 puanla 3’üncü sırada girerken, Ankara temsilcisi ise haftaya 17 puanla 16’ncı basamakta girdi. Yurdun dört bir yanını etkisi altına alınan soğuk havanın etkisi Ankara’da da görülürken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yarın Ankara’da hafif kar yağışı ve hava sıcaklığının da -7 dereceyi bulması bekleniyor.

ONUR VE SERDAR FORMA GİYEMEYECEK

Ligde 3 maçlık galibiyet serisi son oynanan Eskşiehirspor maçındaki mağlubiyetle son bulan Bursaspor, lider Hatayspor’un İstanbul’da Fatih Karagümrük’le berabere kalmasının ardından Ankara’da kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ligdeki son 6 deplasman maçında yalnızca bir kez kaybeden ve 3 kez kazanıp, 2 kez de rakipleriyle puanları paylaşan Bursa temsilcisinde eksik oyuncular bulunuyor. Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Onur Atasayar ile gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Serdar Özkan, bu maçta takımını yalnız bırakacak. Osmanlıspor’da ise eksik bulunmuyor.

OSMANLISPOR İSTİKRARSIZ

Ligin ilk yarısında dilediği sonuçları alamamasının ardından teknik adam değişikliğine giden Osmanlıspor, istikrarlı bir grafik sergilemedi. Ligde oynadığı son 11 maçında yalnızca bir kez kazanan Ankara temsilcisi, İsmet Başdemir yönetiminde çıktığı 7 karşılaşmada bir galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Son olarak Adanaspor deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen Ankara ekibi, kendi evinde de 4 maçtır kazanamıyor.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
OSMANLISPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU!
Yayınlanma 08 Şubat 2020, Cumartesi 13:30:06
BursaspordaBugün