LEMİ KESKİN GEMLİK' TE TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ!


Yayınlanma 23 Mayıs 2018, Çarşamba 17:30:03
Güncelleme 23 Mayıs 2018, Çarşamba 17:30:03
BursaspordaBugün

Gemlik Fevziyeliler Derneği´nde listesinde bulunan Mustafa Turan ile birlikte Bursaspor kongre üyeleri ve Bursaspor taraftarı ile bir araya gelen Lemi Keskin projelerini anlattı.

Keskin, yeşil-beyazlı kulübün 26-27 Mayıs´ta gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda yeni başkan ve yönetim kurulunun seçileceğini hatırlattı.

Zorlu bir süreçte yönetime aday olduklarını aktaran Keskin, "Mali konuda Bursaspor´un bir sıkıntısı var. Açıkladığımız yatırım fonuyla mali sıkıntıyı tamamen aşacağız." diye konuştu.

Keskin, haziran ve temmuz aylarında Bursaspor´un acil ödemelerinin bulunduğunu, bunu da oluşturdukları kaynakla çözeceklerini dile getirerek, "Bütün Bursa, Büyükşehir Belediye Stadı için yaptıklarımızı biliyor. Hiç kimsenin tek bir itirazı yok. Bu konuyu hallettik ama bu para bir kere gelir, eğer kötü harcarsak 2-3 sene sonunda tekrar çıktığımız noktaya döneriz. Biz tekrar çıktığımız noktaya dönmemek için Avrupa´daki futbol takımlarının zaten 15-20 sene evvel gerçekleştirdiği futbol devrimini Bursa´ya getirmek, taşımak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kısa vadede kulübe 50 milyon avroluk bir kaynak sağlayacaklarını ancak bu parayı çok dikkatli yöneteceklerini vurgulayan Keskin, takımı da profesyonel isimlere teslim edeceklerini kaydetti.

Tabelayı Değiştirecek İsimler Olacak

Takımı en iyiye taşımak için çaba sarf edeceklerini belirten Keskin; “İşin profesyoneli, sahada her an tabelayı değiştirebilecek, gençlerimize profesyonelliği ve futbol disiplinini öğretecek, hırsı, azmi, son dakikaya kadar oynayacak, her topa kafa sokacak, yense de yenilse de alkışlayacağınız bir takım yaratmak istiyoruz. Biz taraftarımızı biliyoruz. Takımımız yendiği zaman kötü oynadıysa eğer ıslıklıyor, yenildiği zaman iyi oynadıysa eğer yanına çağırıp alkışlıyor teşekkür ediyor. Bende tribünden geldim. Ben önce Teksaslıyım, sonra kapalının yanında Kansaslıyım. Biz taraftarımızın ne istediğini biliyoruz. Ona göre bir çerçeve çizeceğiz ve sportif direktörümüzün bu çerçevede kalmasını sağlayacağız. Sportif direktörümüz de yerli ve milli olacak.” şeklinde konuştu.

 




BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BOZDEMİR'DEN BURSA EMNİYET MÜDÜRÜ AK'A ZİYARET!
Yayınlanma 23 Mayıs 2018, Çarşamba 17:30:03
BursaspordaBugün