KURTARICIMIZ PAUL LE GUEN 


Yayınlanma 23 Ağustos 2019, Cuma 04:30:06
Güncelleme 23 Ağustos 2019, Cuma 04:30:06
BursaspordaBugün

Fransız teknik adam, Umut Meraş'tan sonra Ertuğrul Ersoy'dan da Bursaspor'a para kazandıracak.

Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan ve Le Havre Sportif Direktörü Pierre Wantiez ile önceki aşmak İstanbul'da biraraya geldi. Tarafların anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Bursaspor'da gidecek mi, kalacak mı tartışmalarının yaşandığı Ertuğrul Ersoy için artık sona gelindi. Yeşil beyazlılar, genç stoperin transferi için Fransız temsilcisi Le Havre ile büyük oranda el sıkıştı. Yeşil beyazlı kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Ertuğrul Ersoy, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına katılmamış ancak Afyon kampında ortaya çıkmıştı. 

İSTANBUL'DA GÖRÜŞTÜLER

Bugüne kadar ismi birçok kulüple anılan Ertuğrul için Paul Le Guen'in çalıştırdığı Le Havre daha istekli bir tavır sergiledi. Önceki akşam İstanbul'da Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan'ın Le Havre Sportif Direktörü Pierre Wantiez ile biraraya geldiği öğrenildi. Tarafların büyük oranda el sıkıştığı ve transferin birkaç gün içersinde açıklanacağı belirtildi. 

KAYNAK SAĞLATTIRDI

Bu doğrultuda iş resmiyet kazandığı takdirde Paul Le Guen, Umut Meraş'ın ardından Ertuğrul Ersoy'u da transfer ettirerek bir anlamda Bursaspor'a zor günlerinde kaynak sağlattıran isim oldu. Her iki futbolcu için de Süper Lig'deki takımlar fiyat kırarken, Umut Meraş'dan 1 milyon 300 bin Euro gelir elde edildi. Ertuğrul'un anlaşma şartları henüz açıklanmazken, Le Havre Fransa 2.Lig'in de şuan 8 puanla 3.sırada bulunuyor. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BAŞKAN MESTAN YAPILANDIRMA GAYRETİNDE
Yayınlanma 23 Ağustos 2019, Cuma 04:30:06
BursaspordaBugün