KUPADA İYİ BAŞLAYALIM


Yayınlanma 15 Aralık 2015, Salı 07:30:58
Güncelleme 15 Aralık 2015, Salı 07:30:58
BursaspordaBugün

Kupada grup ilk maçında Büyükçekmece Tepecikspor'un konuğu olacak olan Bursaspor, kazanarak biraz olsun moral bulmak istiyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'ndaki maç 12.00'de başlayacak.

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubundaki ilk maçında bugün Büyükçekmece Tepecikspor'un konuğu olacak. Saat 12.00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada Oktay Taş düdük çalacak. Spor Toto Süper Lig'de son 5 maçını kaybeden ve küme düşme hattına iyice yaklaşarak camiayı tedirgin eden yeşil beyazlılar, kupada gruplara iyi bir başlangıç yaparak biraz olsun moral bulmak istiyor.

SAHA SUNİ ÇİM

Teknik Direktör Ersel Uzgur'un ligde fazla forma şansı bulamayan isimleri bugün sahaya sürmesi bekleniyor. Ersel Hoca'nın Sercan Yıldırım, Şamil Cinaz, Tomas Sivok, Furkan Soyalp ve Aydın Karabulut gibi futbolculara forma vereceği tahmin ediliyor. TFF 2.Lig Kırmızı grupta 23 puanla 9.sırada yer alan Büyükçekmece Tepecikspor, hafta sonunda sahasında İnegölspor'u 3-0 mağlup etmişti. Bu arada Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda maçlar suni çim'de oynanıyor.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TEPECİKSPOR MAÇINI OKTAY TAŞ YÖNETECEK
Yayınlanma 15 Aralık 2015, Salı 07:30:58
BursaspordaBugün