KULÜBÜN İMAJINI ZEDELİYORLAR!


Yayınlanma 03 Nisan 2018, Salı 04:30:04
Güncelleme 03 Nisan 2018, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor'a kazandırılan arazilerle ilgili atılan iftiralara Finansal Yapılanmadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi fatih Pulat cevap verdi.

Bursaspor'un Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanı Fatih Pulat, kulübün ihale usulü ile satın aldığı arsaların çevresindeki parsellerin imar değişikliği öncesinde yöneticiler tarafından toplanıldığı iddiasına yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Pulat, 'Bu konuyu gündeme getirenler, zahmet edip birkaç saatlik bir araştırma yapabilselerdi, ortaya attıkları iddiaların gerçek olmadığını rahatlıkla anlayabilirlerdi. Ancak görüldüğü gibi, niyetleri doğru bilgiye ulaşmak olmadığı gibi, hedefleri tümüyle kara propaganda yapmaktır' dedi. 

Parselle hazineyi ait

İddiları belgeleriyle ortaya koyan Pulat, şöyle devam etti: 'Hazineden aldığımız tarla iddia edildiği gibi 5 bin metrekare değil, 28 bin metrekaredir ve alt üst parselleri yine hazineye aittir.

Daha üst noktadaki 150 bin metrekarelik arazi ise mera vasfındadır. Tarlamızın güney bölgesindeki büyük alan ise karayoluna tahsisli hazine arazisidir.

Arazinin batısında bulunan iki parsel ise, farklı ailelere ait, 50'den fazla hissedarı bulunan, çok eski mülkiyetlerdir.'

Önü arkası orman

'Mudanya'da bulunan ve 650 bin TL'ye alıp, 11 milyon TL'ye sattığımız arsanın bulunduğu bölge yaklaşık 10 yıldır imarlıdır ve kulübümüz ticari imarlı bu alanı, plan değişikliği ile akaryakıta dönüştürmüştür.

Bu arazinin bulunduğu adada sadece üç parsel vardır ve bir parsel ihaleyi alan firmada, diğer parsel ise ilk sahiplerindendir. Bölgenin arkasındaki alanın orman arazisi olduğu da planlara bakıldığında rahatlıkla anlaşılmaktadır.

Gerçek dışı iddiaları ortaya atanların, bizlerin ve kulübümüzün imajını zedelemekten başka bir hedef ve niyetlerinin olmadığı son derece nettir.'


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KONGREYİ DÜŞÜNECEKTİM!
Yayınlanma 03 Nisan 2018, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün