KULÜBE ZARAR VERİYORLAR!


Yayınlanma 07 Kasım 2017, Salı 14:30:04
Güncelleme 07 Kasım 2017, Salı 14:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay Süper Lig'in 12. haftasında Bursa'da oynanacak olan Göztepe maçının saatinin değişmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarını açıkladı.

Gündeme dair Bursa.com'a özel açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay, Timsah Arena isim hakkından ara transferde izlenecek yola kadar dikkat çekici ifadeler kullandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay Timsah Arena isim hakkı konusunda bilgi sızdırılmasını eleştirirken “Bu haberin medyada yer aldığını gördüm ve çok üzüldüm. Kim sızdırdı bilmiyorum ama arkadaşlarımla konuşacağım. Bu konunun detaylarıyla gündeme getirilmesi kulübe zarar veriyor. Hepimiz Bursasporluyuz biraz düşünceli davranmak ve kulübün çıkarlarına göre hareket edilmesini beklerdim. Çok rahatsızlık duydum çünkü henüz bitmiş bir şey yok. Ayrıca İsmi geçen banka dışında da görüştüklerimiz var.” dedi.

 

GOLCÜ TRANSFERİNİ İSTİYORUZ!

Ara transfer döneminde takıma takviye yapacaklarının altını çizen Başkan Ay “Ara transfer ve özellikle golcü oyuncu için isteğimiz tabi ki var. Bizim yedek kulübemiz de çok yetersiz. Orayı da güçlendirmemiz lazım. Bunları biliyor ve taraftarımız kadar istiyoruz; ancak mali tablo da önümüzde duvar gibi duruyor. Mevcut futbolcu ve personel ödemeleri dahi bizi zorluyor. Bu şartlarda hem bu ödemeleri yapmak hem de transfere para bulmak için mevcut kaynaklardan fazlasına ihtiyacımız var. Hep söylüyorum 3 milyonluk şehrimiz potansiyeli kadar kulübe destek verse hiçbir mali sıkıntımız kalmayacak. Ama biz burada bu sorunları çözmek için varız. Bu konularda bu şekilde taraftarımızı bilgilendirip çözüm üretmek adına da elimizden geleni tabi ki yapacağız.” İfadelerini kullandı.

 

EMLAK PROJESİNİ DİLLENDİRMEYELİM!

Timsah Arena isim hakkı gibi bu konunun da gündeme gelmesini istemediğini belirten Ali Ay şöyle dedi. “Bu konunun da dillendirilmesi sakıncalı. Yeni belediye başkanımızla bu konuyu görüşeceğiz. O’nun da desteği çok önemli. Hep ifade ediyorum hayata geçirebildiğimiz takdirde Bursaspor’un borcu falan kalmayacak.”

 

GÖZTEPE MAÇI

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay Süper Lig'in 12. haftasında Bursa'da oynanacak olan Göztepe maçının saatinin değişmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarını açıklarken şu ifadeleri kullandı “Göztepe maçı saati için başvuru yaptık. Göztepe başkanı Mehmet Sepil’de değişikliğe olumlu yaklaştı ve bizim için sorun yok dedi. Bu konuyu gazeteci olarak siz de madem vurguladınız ben tekrar Başkan Demiören’i arayarak görüşeceğim ve maç saati veya gününün değişmesi için desteğini isteyeceğim.”


Kaynak: bursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ARENA GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
Yayınlanma 07 Kasım 2017, Salı 14:30:04
BursaspordaBugün