KREDİDE İŞLEM TAMAM


Yayınlanma 26 Nisan 2017, Çarşamba 18:11:01
Güncelleme 26 Nisan 2017, Çarşamba 18:11:01
BursaspordaBugün

Bursaspor Kulübü Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanı Fatih Pulat sonucu merakla beklenen kredinin tüm detaylarını Bursa.com'a anlattı.

Fatih Pulat kredi konusundaki tüm detayları anlatırken “Bursaspor’un artık sadece faiz değil, borcunun anaparasını ödeyebilen bir kulüp” haline geldiğini ifade etti.

İstanbul’da yapılan görüşmelerde Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor Kulübü Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanı Fatih Pulat, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeşil Bursa AŞ. Başkanı Cem Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Şükrü Çekmişoğlu, Fatih Korkmaz ve Yusuf Aslan hazır bulundu.

Fatih Pulat Bursaspor’un bugün itibarıyla 100 Milyon TL kredi alımı konusunda anlaşmaların yapıldığını belirtti. Pulat “Bir yıl ödemesiz olarak anlaştık. Bu bir yıllık süreçte sadece faiz ödemesini yapıyoruz. Ondan sonraki dönemlerde ise üçer aylık taksitler diliminde ödüyoruz. Yıllık olarak 16,50 faiz oranında bir ödememiz olacak. Belli bir ödeme disipliniyle ödemelerimiz yapacağız. Bursaspor bundan son piyasada yaşanan dalgalanmalarda ödeme faizi konusunda her hangi bir kayıp yaşamayacaktır. A ve B kredisi olmak üzere iki dilimden oluşuyor. İlk olarak 100 Milyon Liralık krediyi kullanıyoruz. Önceliğimi Halk Bankası’na olan borcumuz olacak. Diğer B kredisi içinse 50 Milyon TL’lik bir meblağı kulübümüze uygun mülk bulduğumuzda çekebiliriz. Bu 50 Milyon TL’lik parayı Bursaspor olarak transfere değil, sadece gayrimenkul finansmanı için kullanacağız.” dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR DURMAZLAR PLAY-OFF'A SEYİRCİSİZ BAŞLIYOR
Yayınlanma 26 Nisan 2017, Çarşamba 18:11:01
BursaspordaBugün