KOŞUKAVAK KERİM AVCI'YI İSTİYOR


Yayınlanma 30 Ağustos 2019, Cuma 09:30:04
Güncelleme 30 Ağustos 2019, Cuma 09:30:04
BursaspordaBugün

Kadrosunu güçlendirmeye çalışan Bursaspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak Gazişehir Gaziantep'in 29 yaşındaki oyuncusunu istedi. Yönetim de Kerim Avcı'nın transferinde hemfikir.

KOŞUKAVAK BİZZAT İSTEDİ

Transfer tahtası açılmadan Fatih Karagümrük maçının hemen sonrasında '11 oyuncu lazım' açıklamasıyla dikkat çeken Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın yönetimden Kerim Avcı'nın kadroya katılmasını istediği öğrenildi. Geçen sezon Gazişehir Gaziantep'te forma giyen 29 yaşındaki futbolcunun Bursaspor'un teklifine sıcak baktığı ve Yeşil Beyazlı kulübe olumlu yanıt verdiği bildirildi. Yönetimin de Kerim Avcı ismi üzerinde hemfikir olduğu kaydedildi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Futbola Almanya'da başlayan ve Türkiye'de ilk olarak Kayseri Erciyesspor'un altyapısında forma giymeye başlayan Kerim Avcı, ardından Altındordu'nun yolunu tutu. 2015-16 sezonunda yeniden Kayseri ekibine geri dönen Avcı, Balıkerispor, Sivasspor ve Altınordu formaları giydi. Geçen sezon 24 lig maçında 6 gol atan Kerim Avcı kariyerinde de 158 maçta 43 gol sevinci yaşadı. Bu sezon daha oynamayan Kerim Avcı'nın Gazişehir Gaziantep'le sözleşmesi Mayıs 2020'de bitecek.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR TAHTAYI AÇTI, BORÇLARI YAPILANDIRDI!
Yayınlanma 30 Ağustos 2019, Cuma 09:30:04
BursaspordaBugün