KOŞUKAVAK GİTTİ! İŞTE ADAYLAR


Yayınlanma 17 Aralık 2019, Salı 17:30:03
Güncelleme 17 Aralık 2019, Salı 17:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor'da yönetim, teknik direktör Yalçın Koşukavak ile yollarını ayırdı. Yalçın Koşukavak'ın ardından takımın başına kimin geçeceği de merak edilmeye başlandı.

İŞTE ADAYLAR

Yücel İldiz, İrfan Buz ve İbrahim Üzülmez'le görüşen Bursaspor yönetiminin bu isimler dışında birkaç adaya daha yöneldiği öğrenildi.

Bursaspor'da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ve ekibiyle yolların ayrılmasının ardından takımın başına kimin geçeceği de merak edilmeye başlandı. Yeşil beyazlı yönetimin Koşukavak'ın yerine görevlendirmeyi düşündüğü isimler arasındaki tercihini Ekol Göz Menemenspor maçına kadar vereceği öğrenildi. Timsah'ın başına geçecek isim için ise 5-6 aday arasından tercih yapılacak.

BAŞKA İSİMLER DE VAR

Yeşil beyazlı yönetimin tercihinde öncelik olarak ise İrfan Buz, İbrahim Üzülmez ve Yücel İldiz'in olduğu öğrenildi. Yarın oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında yeni teknik adamın takımın başında olması beklenmezken, Menemenspor maçına kadar bu isimlerden birisiyle anlaşılacağı ifade edildi. Bursaspor yönetiminin İrfan Buz, İbrahim Üzülmez ve Yücel İldiz'in yanısıra birkaç teknik adamla daha temas halinde olduğu öğrenildi.

 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AYRILIĞIN ARDINDAN MESTAN'DAN AÇIKLAMA
Yayınlanma 17 Aralık 2019, Salı 17:30:03
BursaspordaBugün