KERAMET ONDA MI?


Yayınlanma 19 Nisan 2018, Perşembe 01:30:03
Güncelleme 19 Nisan 2018, Perşembe 01:30:03
BursaspordaBugün

Eleştirildi, tartışıldı fakat son 8 haftada eksikliği en fazla hissedilen oyuncu Emanuel Badu oldu.

Süper Lig'in ikinci yarısında gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Bursaspor, alt sıralardan kurtulmak için çaba sarfederken, özellikle son 8 haftada  eksikliği en fazla hissedilen oyuncu Emanuel Badu oldu.

Sezon başında İtalya ekibi Udinese'den kiralanan tecrübeli oyuncunun forma giydiği karşılaşmalarda yeşil beyazlılar hem puan hem de gol olarak rakiplerinden istediğini aldı.

3 MAÇ OYNADI

Ligin ilkyarısında 17 maçın 13'ünde forma giyen Ganalı oyuncu gösterdiği performansla takıma alınan puanlarda büyük katkı sağladı. Orta sahada Agu ve Batalla ile birlikte forma giyen tecrübeli futbolcunun oynadığı karşılaşmalarda yeşil beyazlılar 6 galibiyet 3 beraberlik alarak hanesine 21 puan yazdırdı.

Badu ligin 2.devresinde Medipol Başakşehir, Beşiktaş ile Akhisarspor maçında forma giydi.

YALNIZCA 7 PUAN

Antremanda sakatlanan ve diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık tespit edilen 28 yaşındaki oyuncu 8 haftadır takımdan ayrı kaldı. Yeşil beyazıllar bu 8 haftada yalnızca 7 puan toplayabildi. 

 Bursaspor Badu'nun ligde oynadığı 16 karşışmada 23 gol atarken, bu oyuncunun forma giymediği 13 mücedelede sadece 12 gol atabildi.Uzun bir aranın ardından takımla çalışmalara başlayan deneyimli kramponun hafta sonu oynanacak Kardemir Karabükspor maçında takımdaki yerini alması bekleniyor.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ER: OYUNCULARIMIZ SAHADA GEREKENİ YAPACAKLAR
Yayınlanma 19 Nisan 2018, Perşembe 01:30:03
BursaspordaBugün