KENDİ ÖZELEŞTİRİMİ YAPARIM


Yayınlanma 16 Aralık 2018, Pazar 04:04:38
Güncelleme 16 Aralık 2018, Pazar 04:04:38
BursaspordaBugün

Santiago Vergini, Göztepe maçının ardından Olay Spor'a konuştu.

'Ertuğrul iyi bir oyuncu ama son karar hocanın' diyen Arjantinli stoper, kendisi hakkında yapılan eleştirilerle alaklı da, 'Ben hiç eleştiri duymadım. Antalyaspor maçında iyi oynamadığımı biliyorum' ifadelerini kullandı. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba tarafından Göztepe karşılaşmasında kendisine ilk 11'de şans verilen Santiago Vergini, 3 puan için savaştıklarını ancak bunda başarılı olamadıklarını söyledi. Karşılaşma sonrası OLAY Spor'a konuşan Arjantinli stoper, beraberliğin kötü bir sonuç olmadığını da belirterek, 'Önemli bir maçtı. İzmir'e galibiyet için gelmiştik. Ama beraberlik de kötü bir sonuç değil. 1 puan da ilerleyen haftalara umutla bakmamızı sağlayacak. Üzerine koyarak yolumuza devam etmeliyiz' diye konuştu. 

Ertuğrul önemli oyuncu

Göztepe karşılaşmasında bu kez partnerinin değiştiğini ifade eden Vergini 'Chedjou ile gayet uyumluyuz. Bursa'da Erzurumspor karşılaşmasında da birlikte oynama şansı gelmişti. Şimdi birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Antalyaspor maçındaki performansımla ilgili ben eleştiri duymadım. Her maç sonrası zaten ben kendi özeleştirimi yaparım ve iyi oynamadığımı biliyorum. Kaptanımız Ertuğrul da genç bir oyuncu. Bizim için önemli. Sonuçta karar hocanın. Bizim yapacağımız bir şey yok' dedi. 





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
1 PUANA 2 GÜN İZİN
Yayınlanma 16 Aralık 2018, Pazar 04:04:38
BursaspordaBugün