'KAZANMAYI ÖZLEMİŞİZ'


Yayınlanma 27 Ağustos 2019, Salı 08:30:03
Güncelleme 27 Ağustos 2019, Salı 08:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor'un 2-1'lik Akhisar galibiyetinde gol perdesini aralayan Ali Akman Yeşil Beyazlı kulüp tarihindeki ilk resmi golünü kaydetti. 17 yaşındaki futbolcu büyük sevinç yaşarken, takım olarak gol atmayı, sevinmeyi özlediklerini söyledi.

Akhisar maçının kahramanlarından Ali Akman'dan Bursa Hakimiyet'e özel açıklama geldi.

KARİYERİNDEKİ İLKLERİ YAŞADI

Bursaspor altyapısı nın son dönemde yetiştirdiği önemli yeteneklerden Ali Akman TFF 1. Lig'e hızlı bir giriş yaptı. Geçen sezon A Takım'la idmanlara çıkan, hazırlık maçları dışında forma giymeyen genç krampon Yalçın Koşukavak'la birlikte resmi maçlarının da startını verdi. Fatih Karagümrük maçında oyuna sonradan dahil olan Ali Akman, Akhisarspor mücadelesinde ise oyuna ilk 11'de başladı. Ali Akman Yeşil Beyazlı forma altındaki ilk resmi golünün sevincini Akhisarspor karşısında yaşadı. 17 yaşındaki krampon karşılaşmanın ardından Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı.

DAHA İYİ OLMAK İSTİYORUM

Alt yaş kategorilerindeki milli takımlarda da düzenli forma giyen Ali Akman, "Bu gece statta harika bir atmosfer vardı. Golden sonra stadımıza gelen taraftarımızın reaksiyonunu sizler de görmüşsünüzdür. Gol atmayı, galibiyete ulaşmayı hakikaten çok özlemişiz. Gerçekten bu akşam çok güzel duygular yaşadım. Henüz 17 yaşımdayım ve ben her zaman nasıl daha iyi olabilirim onu düşünüyorum. Bu durumum bana ileride elbette yetmeyecektir. Her zaman daha iyi olmak için çalışacağım. İnşallah umut ettiğim, hayallerini kurduğum her şeyi bir gün başarırım." diye konuştu.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İŞTE YENİ TİMSAHLAR!
Yayınlanma 27 Ağustos 2019, Salı 08:30:03
BursaspordaBugün