KAZANACAKSIN! BAŞKA ÇAREN YOK...


Yayınlanma 25 Kasım 2018, Pazar 04:30:03
Güncelleme 25 Kasım 2018, Pazar 04:30:03
BursaspordaBugün

13 puanlı Bursaspor, korkulu rüya görmek istemiyorsa, Akhisar'da istediğini almak zorunda.

Yeşil beyazlılar, Ege'de istediğini alarak hem kendine gelmek, hem de alt sıralara yaklaşmamak istiyor. 16.00'daki mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. 

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında bugün Akhisarspor'a konuk olacak. Akhisar Stadı'nda 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan önce en son Kasımpaşa ile karşılaşan ve sahadan mağlubiyetle ayrılan yeşil beyazlılar, Ege'de kazanarak hem kendine gelmek hem de tehlikeli bölgeye yaklaşmamak istiyor. Timsah'ta sakat olan Sakho ile birlikte cezalı Lima bugünkü 90 dakikada forma giymeyecek. 

KİM OYNAYACAK?

Sakatlıkları devam eden Furkan Soyalp, Bogdan Stancu ve Jires Kembo'da takımındaki yerini alamayacak. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın özellikle hücum bölgesinde kime forma vereceği merakla bekleniyor. Deneyimli teknik adamın, kanatlar ve forvetle birlikte savunmada da değişiklik yapabileceği konuşuluyor. Bursaspor'un 1 puan gerisinde bulunan Cihat Arslan yönetimindeki Akhisar'da ise sakatlıkları bulunan stoperler Dany ve Mustafa Yumlu ile Bilal Kısa  forma giymeyecek.

Tablo tersine dönmeli

İki takım Süper Lig'de şu ana dek 12 kez karşılaştı. Bu mücadelelerin 5'ini Akhisarspor, 3'ünü ise Bursaspor kazandı. Diğer 4 karşılaşmada ise taraflar puanları paylaştı. Yeşil beyazlılar, Manisa'da ise zorlanıyor. Akhisarspor deplasmanına lig ve kupada toplam 8 kez çıkan Timsah, bu mücadelelerin yalnızca birini kazandı, diğer maçlardan 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bursaspor, son maçlarda da rakibini yenmekte güçlük çekiyor. Son oynanan 6 maçta yalnızca bir kez üç puana uzanan Bursaspor, bir beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Dış sahada ilk olsun

Bursaspor'un bu sezon ki deplasman karnesi hiç de iyi değil. Dış sahada galibiyet alamayan Timsah, çıktığı 6 mücadeleden 4 puan çıkarabildi. Konyaspor, Çaykur Rizespor, Trabzonspor ve Galatasaray'la puanları paylaşan Samet Aybaba'nın öğrencileri, Fenerbahçe ve Sivasspor'a ise kaybetmişti. 

Taraftar Ege'ye akıyor

Haftanın en kritik maçında Akhisarspor'a konuk olacak olan Bursaspor'da taraftarlarda takımlarını yalnız bırakmayacak. Satışa çıktığı anda biletlere büyük ilgi gösteren yeşil beyaz sevdalıları kısa sürede tüketmişti. Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduracak olan taraftarlar, yapacakları şovlarla da yine farkını ortaya koyacak. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI
Yayınlanma 25 Kasım 2018, Pazar 04:30:03
BursaspordaBugün