KAYBEDİLEN PUANLARA GEL DE YANMA!


Yayınlanma 14 Temmuz 2020, Salı 08:20:13
Güncelleme 14 Temmuz 2020, Salı 08:20:13
BursaspordaBugün

Süper Lig umutlarını büyük ölçüde play-off maçlarına taşıyan ve camiasına hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor, kendinden düşük kalibredeki takımlarla oynadığı maçlarda tam 24 puan kaybetti. Yeşil Beyazlılar şimdi kaçan puanların üzüntüsü içinde.

Timsah alt sıralarda yer alan takımlara hediye ettiği puanlar yüzünden dizini dövüyor.

EN BÜYÜK DARBE MENEMEN'DEN

TFF 1. Lig'in 33'üncü haftasında ilk iki mücadelesi verdiği rakiplerinin üçer puan alması Bursaspor'un ise Menemenspor'la sahasında beraberliği zor kurtarması Yeşil Beyazlı takımın Süper Lig'e doğrudan çıkma şansını neredeyse ortadan kaldırdı. İrfan Buz ve talebeleri şimdi play-off'dan gelecek rakiplerini beklemeye başladı. Sezon içinde üç puanı silinen Bursaspor'un geride kalan 33 maç boyunca kendisinden düşük kalibredeki takımlara kaptırdığı puanlar Yeşil Beyazlılar'ın doğrudan Süper Lig'e çıkmasının önündeki en büyük engel oldu. Bursaspor play-off iddiası kalmayan takımlarla oynadığı maçlarda hatırı sayılır puanlar kaybetti. Bursaspor söz konusu 9 takımla oynadığı maçlarda 24 puan yitirince şampiyonluk yolunda kendisini ateşe attı.

İKİ MAÇTA İKİ TAKIMI YENEBİLDİ

Bursaspor bahsi geçen takımlardan sadece Menemenspor'la oynadığı maçlarda 5 puan yitirdi. Haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Eskişehirspor'a yenilen ve 3 puanı kaybeden Yeşil Beyazlılar aynı kötü performansı Giresunspor ve Keçiörengücü karşısında da sergiledi. Bursaspor, Boluspor, Altınordu, Balıkesirspor, İstanbulspor ve Ümraniyespor ile oynadığı maçlardan da beraberlikle ayrılınca 10 puandan oldu. Yeşil Beyazlılar bu kısımda yer alan rakiplerinden sadece Osmanlıspor ve Adanaspor'u iki maçta da yenme başarısını gösterdi. Kadrosunda birçok tecrübeli ismi barındırmasına karşın kolay puan kaybeden Yeşil Beyazlılar söz konusu 9 maçta bu kadar cömert davranmasa ortaya bu sonuç çıkmayacak ve takım doğrudan Süper Lig'e yükselecekti.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİR MUCİZE GERÇEKLEŞİR Mİ?
Yayınlanma 14 Temmuz 2020, Salı 08:20:13
BursaspordaBugün