KARAR SİZİN!


Yayınlanma 10 Mayıs 2019, Cuma 04:30:08
Güncelleme 10 Mayıs 2019, Cuma 04:30:08
BursaspordaBugün

Bursaspor, kalan 3 haftadaki rakiplerini ligin ilk yarısında mağlup edememişti.

İlk yarıda Antalyaspor'a kaybeden Timsah, Göztepe ile İzmir'de golsüz berabere kalmış, Malatyaspor'la ise Aytaç'ın son saniyelerde kaçırdığı penaltı sonrası puanları paylaşmıştı. Bursaspor'un bu kez kazanmaktan başka çaresi yok. 

Spor Toto Süper Lig'de artık telafisi olmayan haftalara girildi. Gerek şampiyonluk gerekse kümede kalma yolunda amansız bir kapışma yaşanırken, şuan 30 puanla 17.sırada bulunan Bursaspor'un kümede kalıp kalmayacağı merak ediliyor.  Yeşil beyazlılar, bugünkü Antalyaspor randevusunu kazanarak umudunu Göztepe ve Malatyaspor karşılaşmalarına taşımak istiyor. Timsah, ligin ilk yarısında bu 3 takıma karşı kazanamadı. Evinde Antalyaspor'u 2-0 kaybeden Bursaspor, Göztepe ile İzmir'de golsüz berabere kalmıştı. 

YENDİKLERİMİZİ YENEMEDİK

Timsah, Malatyaspor'la ise Büyükşehir Belediye Stadı'nda Aytaç Kara'nın son saniyelerde kaçırdığı penaltı sonrası puanları paylaşmıştı. Bursaspor'un bu kez yenemediği rakiplerini artık devirmekten başka çaresi bulunmuyor. Yeşil beyazlılar, kalan 3 maçını kazanıp, hem ligde kalmak hem de geleceğe umutla bakmak istiyor. Bursaspor, sezonun ilk yarısında Ankaragücü, Alanyaspor, Akhisarspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarından 12 puan toplamıştı. Timsah, aynı rakiplere karşı 2019'da çıktığı karşılaşmalarda sadece 2 puan hanesine yazdırabildi. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
JİRES KEMBO ALACAKLARI İÇİN FIFA'YA BAŞVURDU
Yayınlanma 10 Mayıs 2019, Cuma 04:30:08
BursaspordaBugün