KALAN MAÇLARDAN KAÇ PUAN TOPLARIZ?


Yayınlanma 12 Şubat 2019, Salı 04:30:06
Güncelleme 12 Şubat 2019, Salı 04:30:06
BursaspordaBugün

Dış saha maçları büyük sıkıntı. Bu sezon deplasmanda sadece Akhisarspor'u 4-2 yenen yeşil beyazlıların bir önce toparlanıp alt sıralardan uzaklaşması şart gözüküyor. 

Bursaspor'un önündeki fisktür hiç de kolay değil

Tıpkı geçtiğimiz 2 sezon gibi bu dönem de sıkıntı yaşayacağının izlerini veren Bursaspor, kritik bir süreçten geçiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 karşılaşmadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet çıkaran yeşil beyazlılar, kazanmayı adeta unuttu. 7 maçtır 3 puanı birarada göremeyen Samet Aybaba'nın öğrencileri küme düşme hattına doğru yaklaşırken, kalan haftalarda ortaya nasıl sonuçlar çıkacağı merak ediliyor. 

LİDERE GİDİYORUZ

Bursaspor bu hafta evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Timsah'ın Karadeniz ekibiyle arasında sadece 2 puan fark bulunuyor. Yeşil beyazlılar'ın bu maçı mutlaka kazanarak biraz olsun rahat bir nefes alması gerekiyor. Bursaspor, ligin 23'üncü haftasında ise lider Medipol Başakşehir'e konuk olacak.Lig lideri karşısında son mücadelelerde zorlanan ve rakibi son 7 maçtır da yenemeyen yeşil beyazlıları zorlu bir randevu bekleyecek.

DEPLASMAN BÜYÜK SIKINTI

Ayrıca Timsah'ın kalan haftalarda deplasmanda daha çok maçı bulunuyor. 7 dış saha maçına çıkacak olan Bursaspor'un bu sezonki deplasman karnesi ise oldukça kötü. Sadece Akhisarspor'u dış sahada yenme başarısı gösteren Aybaba'nın talebeleri, 6 kez ise rakipleriyle yenişemedi. Yeşil beyazlılar, deplasmanda şuana kadar sadece 9 puan toplayabildi. Bursaspor'un bir an önce toparlanıp alt sıralardan uzaklaşması ve korkulu rüyanın görülmemesi herkesin temennisi. 

TİMSAH'IN  KALAN MAÇLARI
Ç.Rizespor
Başakşehir (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Galatasaray
Alanyaspor (D)
Trabzonspor
Kasımpaşa (D)
AKhisarspor
Erzurumspor (D)
Antalyaspor (D)
Göztepe
Malatyaspor (D)

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GERİSİNDE KALDIK!
Yayınlanma 12 Şubat 2019, Salı 04:30:06
BursaspordaBugün