KADERLERİ DEĞİŞMEDİ


Yayınlanma 16 Mart 2018, Cuma 04:30:02
Güncelleme 16 Mart 2018, Cuma 04:30:02
BursaspordaBugün

Deniz Yılmaz, Bilal Kısa, İsmail Konuk ve Furkan Özçal'ı yeni takımlarında da istediğini bulamadı.

Kiralık olarak giden Kofi sadece 3 dakika oynarken, Ozan Can Kökçü, Hollanda'da kendini buldu. 

Bursaspor'la devre arasında yollarını ayıran isimler gittikleri yerdede dikiş tutturamadı. Yeşil beyazlıların faydalanamayarak yollarını ayırdığı Deniz Yılmaz, İsmail Konuk, Bilal Kısa ve Furkan Özçal yeni takımlarında yedek kulübesine hapsoldu.

Kiralık olarak gönderilenlerden sadece Hollanda 2.Lig takımlarından RKC Waalwijk'a giden Ozan Can Kökçü parlayan isim oldu. Bursaspor'da 1,5 sezon kalan, gol ve asist üretemeden giden Bilal Kısa'nın kaderi Akhisar'da da değişmedi. 

DENİZ'E BAK DENİZ'E...

Tecrübeli futbolcu, ligdeki 8 maçın 6'sında oynarken, yalnız 1 maçta ilk 11'de şans bulabildi. Yedek kulübesini mesken tutan Bilal, 6 maçta toplam 175 dakika sahada kalıp gol ve asist katkısı yapamadı. Gençlerbirliği'nin yolunu tutan Deniz Yılmaz'da 5 maçta 1 gol sevinci yaşadı.

Ligde tam bir 90 dakikası bulunmayan deneyimli forvet, son maçlarda oyuna dahi giremedi. Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Gazişehir'e giden İsmail Konuk ise son haftalarda forma giymeye başladı. 

KOFİ 3 DAKİKA OYNADI

İlk günler takıma girmekte zorlanan İsmail, son Elazığspor maçında fileleri havalandırdı. Bursaspor'un formasını hiçbir resmi maçta giyemeyen Furkan Özçal'ın kaderi Osmanlıspor'da da değişmedi. İrfan Buz'un son 3 maçta gurbetçi futbolcuyu 21 kişilik maç kadrosuna dahil etti.

Giresunspor'a kiralık olarak verilen Kofi ise yeni takımında 3 dakika şans bulabildi. Sakatlık geçiren genç futbolcu gözden düşmüş durumda. 

Hollanda'da RKC Waalwijk takımına kiralık olarak giden Ozan Can Kökçü ise 10 maçtaki 3 asistlik performansıyla göz doldurdu. Genç oyuncu 649 dakika sahada kaldı.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KAMPA GİRİYORLAR
Yayınlanma 16 Mart 2018, Cuma 04:30:02
BursaspordaBugün